8 шт Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25 л (40г) упаковка

8 шт Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25 л (40г) упаковка

8 шт Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25 л (40г) упаковка від компанії greencard - фото 1
754 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
78 D0301
Країна виробництва
Україна

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex.

Hot Rod Aromatic Wine Complex

Огляд

Hot Rod Aromatic Wine Complex це ексклюзивний винний штам дріжджів у поєднанні з пектолітичними ферментами, які збільшують соковіддачу та чудово освітлюють брагу або вино. Призначений для приготування найвищої якості вина. Він може збродити від 25 до 50 літрів винного сусла і є ідеальним для ферментації фруктової та ягідної сировини.

Hot Rod Aromatic Wine Complex має багато переваг:

- забезпечує швидке бродіння;

- ефективний при різноманітних температурах;

- не потребує попереднього розброджування;

- сприяє покращенню кольору вина;

- підсилює смак та аромат напою;

- не вимагає додавання додаткових ферментів;

- пакування марковане, що підтверджує якість;

- доступна ціна.

З використанням цих дріжджів ви можете мити ягоди, що без них небажано.

Застосування

В посуд для ферментації потрібно додати підготовлені до ферментації фрукти та ягоди, а також виміряти вміст цукру в суслі. За необхідності можна додати декстрозу або цукор. Якщо у сировині недостатньо цукру, а ви плануєте приготувати міцне вино, врахуйте, що цукор підвищує міцність.

Додайте Hot Rod Aromatic Wine Complex і добре змішайте розчин. Ферментація почнеться через 20 - 30 годин, поступово перетворюючись на все більш активний процес. Не слід щільно закривати кришку. Після фільтації сусла його очищають і можна переливати в пляшки.

Склад

Спеціальний дріжджовий штам, ферменти.

Термін придатності 2 роки.

Характеристики

оптимальна температура ферментації - 20-30 °C;

ідеальна температура ферментації - 25 °C;

тривалість процесу ферментації залежить від похідної сировини;

вага - 40 грамів;

форма - суха.