Цільнозернове пшеничне борошно тонкого помелу (жорна австрійських млинів) Код/Артикул 20
Цільнозернове пшеничне борошно тонкого помелу (жорна австрійських млинів) Код/Артикул 20
![Цільнозернове пшеничне борошно тонкого помелу (жорна австрійських млинів) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/11058/11058615/cilnozernove-pshenichne-boroshno-tonkogo-pomelu-zhorna-avstriyskih-mliniv-kod-artikul-20_eff536abd95b3fb_1024x3000.webp.jpg)
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
134 ₴
В наявності
Доставка
35 ₴
75 ₴
100 - 250 ₴
Оплата
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особливе жорнове пшеничне борошно (тонкого помелу)?
- Жорнове пшеничне борошно тонкого помелу — це борошно, яке отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна на австрійських жорнах.
- Не переносить штучних добрив, тому вважається екологічно чистою.
- Містить глютен.
- Всі цінні речовини, що містить зародок, залишаються в борошні:
- вітаміни групи В — необхідні для здорової нервової системи,
- магній — знижує артеріальний тиск та 'поганий' холестерин,
- кальцій та фосфор — потрібні для міцних кісток і зубів. - Пшеничне цільнозернове борошно — джерело рослинних волокон, які служать «щіткою» для кишківника та допомагають виводити токсини.
Як використовувати жорнове пшеничне борошно (тонкого помолу)?
- Використовуйте для приготування здорової випічки: хліба, печива, крекерів, лавашу чи запіканок.
- Печіть корисний хлібчик із пшеничного борошна та нашої закваски.
- У рубриці РЕЦЕПТИ ви знайдете цікаві способи використання пшеничного борошна.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна