Фунчоза кукурудзяна Код/Артикул 20
Фунчоза кукурудзяна Код/Артикул 20
![Фунчоза кукурудзяна Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/11058/11058615/funchoza-kukurudzyana-kod-artikul-20_ff4825a67b27652_1024x3000.webp.jpg)
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
194 ₴
В наявності
Доставка
35 ₴
100 - 250 ₴
Оплата
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Про глютен
- Фунчоза є безглютеновою.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Таку фунчозу можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особлива фунчоза кукурудзяна?
- Нормалізує метаболізм.
- Нормалізує ШКТ.
- Не зважаючи на високу калорійність, не сприяє збільшенню ваги тіла.
- Продукт багатий на вітамін Е, РР, А підгрупи В.
- Ідеально смакує з тофу, бобами та овочами.
Чим безглютенові макарони кращі за пшеничні?
- Пшениця при обробці втрачає поживні речовини та клітковину. Безглютенові макарони мають більше корисних елементів у складі та легше засвоюються організмом.
- При частому вживанні пшенична клейковина, тобто глютен: порушує всмоктування поживних речовин, уповільнює метаболізм, негативно впливає на ендокринну систему та гормональний фон.
- Ми не закликаємо повністю відмовитись від пшеничного борошна. Але точно радимо зменшити його кількість, віддати перевагу цільнозерновому та безглютеновому.
Які безглютенові спіральки/пасту/фунчозу обрати?
- Рисові за смаком найбільш нейтральні та нагадують пшеничні. Містять вітаміни групи В та Е.
- Гречані мають виражений гречаний аромат та смак, темного кольору, розсипчастої структури. Багаті на антиоксиданти, вітаміни групи В, залізо та фолієву кислоту.
- Кукурудзяні мають легкий кукурудзяний аромат та смак, щільні за структурою. Містять клітковину, вітаміни групи В, Е та А.
- Макарони з борошна зеленої гречки – найкорисніші серед усіх, адже це джерело поживних речовин. Містять кремній, кальцій, фосфор, калій, магній та мідь, вітаміни групи В та клітковину.
Спосіб приготування
- Не варити, достатньо покласти в підсолений окріп на 3-5 хвилин в розрахунку 100 г продукту на 1 л води.
- Обережно злити воду або висипати в друшляк.
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна