Молокосвертуючий фермент для виробництва ренін, пепсин Мейто Meito 5 грам Код/Артикул 68
Молокосвертуючий фермент для виробництва ренін, пепсин Мейто Meito 5 грам Код/Артикул 68
435 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
68
Опис
Відправка Нова Пошта+Укрпошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.
Ціна вказана за 5 пакетиків по 1 граму.
Японський пепсин « Мейто » дозволить вам приготувати смачний сир (бранзу і пр.) в домашніх умовах без зайвих клопоту.
1 пакетик (1 г) пепсина розрахований на 100 літрів молока.
Пепсин (мікробіальний ренін) Meito використовується для виготовлення м’яких і твердих сирів як у домашніх умовах, так і на виробництві.
Пепсіна Meito можна використати для виготовлення звичайного домашнього сиру, сиру для розлогих сирів (бринза, слугуні, фета й ст.), а також майже всі відомі тверді сорти сиру. Meito ◯ натуральний продукт, що містить молокосвертувальні ферменти.
Ці ферменти є специфічними протеази, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячому сичужому ферменту.
Але Meito не містить тварин та хімічних компонентів, які мають сприятливий вплив на термін зберігання і смакових якості сиру.
Meito виготовляється ферментацією і додатковою сушкою рослинного харчового гриба.
Властивості: активність щонайменше 300 000 одиниць, час згортання молока 30 мін.
Розхід: 1 г на 100 л молока;
Спосіб використання:
Розчинити потрібну кількість пепсину в чашці холодної води з розрахунку 1 г (один пакетик) на 100 літрів молока.
Помішуючи розчин, добавте його до теплого молока при температурі 35 ° C.
Якщо необхідно використовувати 8-10 літрів молока ❖ то використовують 1/10 частини пакетика.
Якщо ви робите сир постійно: розвести один пакетик у 200мл попередньо прокипившись і охолодженої води і зберігати в холодильнику щільно закриту кришку, періодично відмірюючи потрібну кількість.
Термін зберігання: 3 роки.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії