Корисні цукерки шоколадно-горіхові Да Вінчі Код/Артикул 20

Корисні цукерки шоколадно-горіхові Да Вінчі Код/Артикул 20

Корисні цукерки шоколадно-горіхові Да Вінчі Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
474 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
29 г
білки
6 г
вуглеводи
54 г
Калорійність
491 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.


Чим особливі цукерки «Да Вінчі?»

  • «Да Вінчі» — це вишукані цукерки для аристократів.
  • БЕЗ білого цукру, лактози, трансжирів та консервантів.
  • Ми приготували цільнозернове печиво, додали кокосову згущенку, масло-какао та посипали горішками. Такий багатий склад робить «Да Вінчі» ситним перекусом :)
  • Начинка цукерки шоколадно-горіхова, схожа на тістечко картопельку. Має хрусткі частинки горішків. Зовні цукерка вкрита білим шоколадом.
  • Це одна з найсолодших цукерок із нашої колекції, але ця солодкість природна.
  • Смакуйте з чашкою гарячого цикорію чи лате.

Чому варто обирати солодощі без рафінованого цукру?

Рафінований цукор хоч і смачний, проте може викликати:

  • набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою,
  • підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади,
  • стрибки цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету,
  • цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок,
  • цукор – пожива для грибків,
  • цей список можна продовжувати довго.

Хороші новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.

Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Солодощі без цукру можна навіть діткам.

Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним ,)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносності продукту.