Солод житній ферментований Код/Артикул 20
Солод житній ферментований Код/Артикул 20
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
149 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Що таке солод житній ферментований та чим він особливий?
- Солод житній ферментований — ферментоване житнє зерно.
- Ми виготовляємо його таким чином, щоб зберегти всі корисні властивості — пророщуємо жито, ферментуємо (томимо), сушимо та перемелюємо до стану борошна.
- Завдяки ферментації всі корисні речовини перетворюються на простіші та легше засвоюються організмом.
- Солоду притаманний світло-коричневий та темно-коричневий колір, що залежить від інтенсивності ферментації.
- Солод використовують для покращення смаку та структури хліба та іншої випічки.
- Рекомендуємо вживати солод при виснаженнях, фізичних навантаженнях та анемії та діабеті.
Яка користь солоду житнього ферментованого?
- Містить всі 8 незамінних амінокислот у складі. Вони стимулюють білковий обмін та сприяють росту м'язової тканини.
- Джерело вітамінів Е, А, холіну, кальцію, магнію, фосфору, селену та марганцю.
- Природний імуномодулятор — стимулює імунні реакції організму та допомагає йому відновлюватися.
- Солод багатий на клітковину. А тому регулярне вживання створює в кишківнику сприятливе середовище для розвитку корисних бактерій.
Як використовувати житній солод?
- Використовуйте для приготування хліба, булочок тощо. Солод зробить тісто пухким, додасть солодкого присмаку та подовжить термін зберігання виробу.
- Оскільки солод багатий на мікроелементи, можна вводити його в щоденний раціон. Додавайте солод до йогурту, каш або посипте ним салат.
- Можна приготувати домашній квас.
Ловіть рецепт смачного напою від нас:
- 1 ч.л солоду + 250 мл кип'яченої води (60°C).
- Дайте настоятись 5 хвилин і перелийте в нову посудину, щоб залишився осад на дні.
- Для смаку можна додати молоко.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непериносимості.
- Перед вживанням у гострій стадії панкреатиту, гастриту чи язви проконсультуйтесь із лікарем.
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
1 г
білки
10 г
вуглеводи
66 г
Калорійність
316 ккал