Льон золотий (білий) Код/Артикул 20
Льон золотий (білий) Код/Артикул 20
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
180 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особливий льон золотий?
- Насіння льону — це український суперфуд. За своїми корисними властивостями не поступається заморському чіа:)
- Золотий льон — це культура, яка спеціально культивується. Він містить більше корисних речовин, ніж коричневий льон, але процес його вирощування складніший.
- Має приємний горіховий смак.
- Золотий льон джерело:
- ненасичених жирних кислот, в основному альфа-лінолевої кислоти (ALA), яка регулює обмін речовин і вповільнює процеси старіння,
- високоякісного рослинного білка, який допомагає виробляти ферменти і клітини імунітету,
- вітаміну А — основний компонентом молодості й краси. - Містить розчинну і нерозчинну клітковину. 1 ст. л. = 8-12% денної норми клітковини для дорослих. Вона потрібна для правильної роботи кишківника.
- Насіння льону є лідером по вмісту лігнанів – рослинних гормоноподібних речовин, які мають потужні антиоксидантні властивості.
- Містить вітамін В, що забезпечує здоровий стан нервової системи людини і має заспокійливий ефект.
- Відвар льону має протипаразитарний ефект та допомагає полегшити симптоми гастриту, оскільки виділяє багато клейковини.
Як вживати льон золотий?
- Можна вживати вареним, перемелювати чи робити олію.
- Додавайте до різних страв: салатів, супів, каш та посипайте випічку.
- Приготуйте дуже корисну живу кашу. Для нього необхідно замочити насіння на ніч, а вранці зблендерувати і додати фрукти/мед/кокосову стружку за смаком. Супер корисна каша готова ❤
- Додавайте до ранкових смузі 1 ст. л перемеленого льону. Цього достатньо, щоб зробити сніданок ще більш поживним та корисним.
- Можна використовувати у випічці: 1 ст. л замоченого перемеленого льону замінює 1 куряче яйце.
- Найкраще льон перемелювати сухим у кавомолці одразу перед вживанням. Так насіння краще засвоюються і збереже усі корисні речовини.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати насіння льону, якщо у вас є такі захворювання: камені в жовчному міхурі та нирках, панкреатит, непрохідність кишечника, гіперчутливість до активних речовин насіння.
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
34,2 г
білки
19,5 г
вуглеводи
34 г
Калорійність
492 ккал.