Трав'яна кава з ячменю (преміум) Код/Артикул 20

Трав'яна кава з ячменю (преміум) Код/Артикул 20

Трав'яна кава з ячменю (преміум) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
199 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
1 г
білки
12 г
вуглеводи
41 г
Калорійність
218 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

У чому особливість травʼяної кави з ячменю преміум?

  • Кава з ячменю — це альтернатива класичній каві.
  • Не містить кофеїну, цукру та штучних консервантів.
  • Вагітним та діткам можна ,)
  • Ячмінь багатий на кремній і лізин. Це мікроелементи, які стимулюють утворення колагену та підтримують пружність та молодість нашої шкіри.
  • Має більші гранули, ніж у травʼяної кави з ячменю міцної.
  • Завдяки насиченості потребує меншої кількості гранул для заварювання, ніж травʼяна кава з ячменю міцна.
  • Напій має насичений смак та аромат ячменю, з природною солодкавістю, без гіркуватості та з горіховим посмаком. Це справді щось унікальне.
  • Якби травʼяна кава з ячменю преміум була б класичною кавою, це було б насичене та ароматне американо ,)
  • Завдяки легкій природній солодкавості напій не потребує підсолоджувачів.

Як вживати трав'яну каву з ячменю преміум?

  • Залийте 2 ч.л. порошку 150-200 мл гарячої води та перемішайте. Тепер смакуйте ароматну каву ❤
  • Якщо полюбляєте каву з молоком, додавайте наше рослинне. Так виходить лате чи капучино ,)
  • А якщо дуже хочеться ще солодшого смаку, спробуйте поєднання з кокосовим згущеним молоком Карамель.
  • Або ж доповніть каву нашим корисним смаколиком ,)
  • А ще, нашу травʼяну каву можна використовувати в десертах та випічках як заміну класичній.

Як приготувати ХОЛОДНУ ячмінну каву з апельсиновим соком?

  • До льоду додаємо 100 мл апельсинового соку (рекомендуємо свіжовичавлений).
  • 1-2 ч.л. кави з ячменю залийте 40 мл гарячої води та додайте до соку.
  • Змішуємо все у склянці та насолоджуємося.
  • Або дивіться відео, як готувати.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
  • З обережністю вживати при захворюваннях нирок.