Чорний шоколад на еритролі 77% з кокосом Код/Артикул 20
Чорний шоколад на еритролі 77% з кокосом Код/Артикул 20
303 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
47 г
білки
9 г
вуглеводи
14 г
Калорійність
518 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Якщо ви побачили на етикетці термін придатності «6 місяців», це одруківка. Насправді термін придатності чорного шоколаду — 12 місяців. Ми вже виправили це, тож наступна партія шоколаду буде без одруківки. Вибачте за незручності.
Про глютен
- Чорний шоколад на еритролі 77% з кокосом є безглютеновим.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Такий шоколад можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особливий чорний шоколад з еритролом?
- Шоколад з еритролом виготовлений із якісного нідерландського какао.
- Це чорний солодкий шоколад, проте з мінімумом калорій.
- Еритрол додає шоколаду інший смак, проте його цінують за користь: не викликає каріес, низька калорійність і глікімічний індекс, тому його можна діабетикам.
- Всередині шоколаду кокосова стружка.
- Не містить білого цукру, барвників, консервантів та продуктів тваринного походження.
- Наш шоколад GLUTEN FREE.
- Смакуйте з чашкою гарячого цикорію чи ніжного лате.
Чому еритрол?
- Еритрол — це низьковуглеводний підсолоджувач, який отримують з рослинної сировини.
- В природному вигляді його містять виноград, груша, диня та ферментовані продукти.
- Зовні схожий на звичайний цукор та за смаком менш солодкий.
- У ньому всього 20 ккал на 100 г. До прикладу, у білому цукрі — 398 ккал/100 г.
- Має низький глікемічний індекс, тому еритрол можна вживати людям з цукровим діабетом.
- На відміну від ксиліту та сорбіту, не має проносної дії.
- Не викликає карієс і не погіршує стан зубів.
- Еритрол стійкий до високих температур, тому його можна додавати у гарячі напої та використовувати при термічній обробці.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вам може не сподобатися, якщо не любите еритрол та кокос.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії