Фундукова паста Код/Артикул 20

Фундукова паста Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
421 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
60 г
Калий
680 г
білки
15 г
вуглеводи
17 г
Калорійність
628 ккал.
харчові волокна
10 г
насичені жири
6 г

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особлива фундукова паста?

  • Фундукова паста — це перемелений смажений фундук і сироп агави 2%. І нічого зайвого:)
  • Не містить трансжирів.
  • Має ніжний горіхово-солодкуватий смак.
  • Фундукова паста:
  1. містить до 60% жирних олій, а саме олеїнову, стеаринову і пальмітинову кислоти. Вони зміцнюють судини і запобігають розвитку атеросклерозу,
  2. містить більше вітаміну Е, ніж інші горіхи: 21 мг у 100г при добовій потребі 8-12мг. Вітамін Е допомагає зберігати нашу молодість та красу.
  • Ми не додаємо у пасту загущувачі та стабілізатори, тому з часом відбувається природне розшарування пасти. Саме таке розшарування — головна ознака якісної горіхової пасти.

Як вживати фундукову пасту?

  • Додавайте її до каш, запіканок. Намащуйте на тости, хлібці, оладки чи млинці.
  • Обов'язково спробуйте фундукову пасту з бананами, яблуками чи іншими фруктами. Можна просто макати їх в пасту :)
  • Додавайте у випічку та веган десерти для вишуканого горіхового смаку.
  • Фундукова паста може замінити нутеллу. Якщо додати у неї какао чи шматочки шоколаду, смак буде дуже схожим, але точно корисним!
  • Паста доволі калорійний продукт, тому оптимальна денна норма — 2 ст. л.

Яка на смак паста фундукова?

  • Насичена з яскраво вираженим смаком лісового горіха.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.