Комбуча Ігриста ружа Код/Артикул 20

Комбуча Ігриста ружа Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
367 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Що таке комбуча «Ігриста ружа»?

  • Комбуча — ферментований натуральний напій на основі чаю. В комбучі «Ігриста ружа» збалансували смак міксом чорного та зеленого чаю.
  • Ми додаємо невелику кількість цукру для природного процесу бродіння. У готовому напої його залишається мінімальна кількість.
  • «Ігриста ружа» — це зручний формат комбучі, яка зможе замінити алкогольні напої під час свят, наприклад, шампанське.

Яка комбуча «Ігриста ружа» на смак?

  • Комбучу ще називають «чайним квасом», бо це чай з природніми бульбашками.
  • Комбуча «Ігриста ружа» дуже запашна, має насичений квітково-солодкуватий смак, бульбашки легкі та приємні. Також маємо ще один смак «Ігриста цитрина», якщо полюбляєте кисленький смак , то це саме для вас!
  • Якщо ви любите солодкуватий трояндовий смак, цей напій точно для вас!

У чому користь комбучі?

  • Багата на пробіотики, вітаміни С та В1. Завдяки цьому підтримується здорова мікрофлора кишківника, їжа краще перетравлюється, імунітет зміцнюється, судини захищені від шкідливого впливу глюкози та інсуліну.
  • Пелюстки троянди заспокоюють, покращують сон, відновлюють мікрофлору кишечника, корисні для печінки та нирок.
  • Допомагає відновити мікрофлору організму після хвороби та прийому антибіотиків.
  • Чайний гриб у поєднанні з зеленим чаєм покращують роботу печінки.
  • Комбуча — природний пробіотик та антиоксидант. Оцтова кислота, що утворюється в процесі бродіння, має бактерицидні властивості. У Японії та Китаї комбучу вживають при ангіні, захворюваннях порожнини рота та інших інфекційних захворюваннях.
  • Від лимонаду комбуча виграє меншою кількістю цукру у складі, перед квасом — у відсутності хлібних дріжджів.
  • Більше про користь комбучі читайте у нашій статті «Феномен комбучі».

Як вживати комбучу?

  • Смакує охолодженою! Оскільки комбуча — напій бродіння, не рекомендуємо вживати її натщесерце, під час або одразу після їжі. Найкращий варіант — через 1-2 години після їжі.
  • Завдяки заспокійливим властивостям чайної троянди, ідеально підходить для вечірнього релаксу.
  • Комбуча — це одночасно смачно та корисно.
  • Напій втамовує спрагу, покращує апетит, має бактерицидні властивості.