Бодян ( бадьян ) Код/Артикул 20
Бодян ( бадьян ) Код/Артикул 20
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
175 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Що таке бодян (бадьян) та чим він особливий?
- Бодян — це сухі коричневі плоди у формі зірочок з блискучим насінням всередині.
- На смак солодкий пряний з гостринкою і терпкістю. Схожий на аніс, але не такий приторний.
- Містить смоли і ефірні масла, які стимулюють травлення і зменшують кишкові спазми.
- Багатий на вітамін С, який захищає імунітет від інфекцій та В1 — регулює роботу серцево-судинної системи і синтез амінокислот.
- Особливою здатністю бодяну є те, що він збільшує термін придатності страв. Оскільки діє як природний консервант.
Як вживати бодян (бадьян)?
- Ідеально підходить до солодких страв: випічки, десертів, фруктів, варення (особливо вишневого) та компотів.
- Використовуйте в маринадах, підливах та соусах для рисових і овочевих страв. Особливо в поєднанні з часником та цибулею.
- Пам'ятайте, бадян — інтенсивна пряність, тому використовуйте в міру.
На 1 л варення чи напою достатньо 1 пелюстки зірки, щоб не отримати гіркий смак. - Бодян поступово розкриває свій аромат та зберігає довго, тому можна додавати його на початку приготування.
- Смачно поєднується з чорним перцем, фенхелем, гвоздикою, корицею, імбиром.
- Зберігайте бодян цілим і подрібнюйте безпосередньо перед використанням.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Не варто зловживати під час вагітності.
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Китай
Жиры
16 г
білки
18 г
вуглеводи
50 г
Калорійність
337 ккал.