Шрот грецького горіха Код/Артикул 20

Шрот грецького горіха Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
144 ₴
В наявності

Доставка

Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Зверніть увагу!

Самолікування шкодить вашому здоров'ю. Перед покупкою препарату проконсультуйтеся з лікарем.

Інструкція (опис препарату), розміщена на даній сторінці, має інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Лише лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від його зображення.

Компанія «greencard» не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли внаслідок використання інформації, розміщеної на сайті.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Що таке шрот грецького горіха? Чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Шрот грецького горіха — лідер за вмістом білка серед інших шротів. Тому сприяє росту та відновленню клітин.
  • Містить вітамін Е, який допомагає зберегти красу шкіри, волосся і нігтів.
  • Також містить вітаміни групи В та К, а також мінерали, зокрема, селен, кальцій, залізо, магній, калій та цинк.
  • Цінне джерело альфа-лінолевої кислоти, тому знижує виникнення серцево-судинних захворювань і укріплює судини.
  • Шрот також багатий на омега-3 та омега-6 жирні кислоти, лецитин, які зміцнюють пам’ять, знімають нервову напругу та активують роботу мозку.

Як вживати шрот грецького горіха?

  • Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
  • Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
  • Для профілактики радимо вживати так: 1-2 ст. л. шроту грецького горіха розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру. Приймайте 3 рази на добу за 20 хв до прийому їжі. Курс вживання — 3-4 тижні.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживання при виразці та захворюваннях нирок.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
1,8 г
білки
50,1 г
вуглеводи
35,5 г
Показати всі