Куркума преміум свіжозмелена Код/Артикул 20

Куркума преміум свіжозмелена Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
156 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Індія
Жиры
14 г
білки
13 г
вуглеводи
58 г
Калорійність
408 Ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особлива куркума преміум свіжозмелена?

  • Куркума це яскраво-жовта пряність, з ніжним ароматом і легким пекучим смаком.
  • Має більш насичений колір, ніж куркума вищого ґатунку.
  • Головна речовина куркуми куркумин. Має сильну протизапальну дію, підтримує міцний імунітет і регулює рівень холестерину в крові.
  • Містить у великих кількостях:
    - вітаміни групи В — укріплюють нервову систему,
    - вітамін К — розріджує кров,
    - ефірні масла — діють як афродизіак,
    - аскорбінову кислоту — бере участь в обміні речовин.
  • Сильний антиоксидантом, який захищає наші клітини від пошкоджень вільними радикалами.
  • Куркума подовжує термін придатності страв та надає їм красивий жовтий відтінок.

Як використовувати куркуму преміум?

  • Це універсальна пряність, тому сміливо додавайте її до усіх страв.
  • Чудово смакує із рисом, бобовими, молочними продуктами, овочевими рагу та салатами.
  • Додавайте у випічку, щоб надати природній золотистий відтінок.
  • Особливо корисно поєднувати куркуму із жирами, які збільшують її засвоєння у 7- 8 разів!
  • Лафхак від нас ❤
    Ми використовуємо куркуму для фарбування писанок до Великодня.
  • Можна використовувати розчин з 0,5 ч.л. куркуми та 0,5 ч.л. солі на склянку теплої води для полоскання горла. Ця пряність допомагає зняти біль, запалення в горлі і продезенфікувати слизову оболонку.
  • Добова норма куркуми 1/4 ч.л. на день.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Зловживати при камінні в жовчному міхурі і закупоренні жовчовивідних шляхів. Куркума викликає скорочення жовчного міхура і може спровокувати болі.
Детальніше

  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.