Каєнський перець мелений Код/Артикул 20
Каєнський перець мелений Код/Артикул 20
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
106 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особливий каєнський перець (мелений)?
- Каєнський перець — пряність темно-червоного кольору з насиченим гострим, пекучим смаком.
- Містить алкалоїд капсациїн. Це речовина, яка стимулює процес травлення, секрецію шлункового соку і прискорює метаболізм.
- Потужне джерело вітаміну С, який укріплює імунітет і бореться із застудами.
- Каєнський перець багатий на сірку. Її називають 'мінералом краси' — підтримує блиск волосся і пружність шкіри.
- При “вогні” в ротовій порожнині випийте молоко, кисломолочний напій або з’їжте жирну їжу. Це нейтралізує печіння.
Як використовувати каєнський перець (мелений)?
- Додавайте до різноманітних соусів, маринадів, заправок, овочевих, рисових, грибних страв, супів, бобових.
- Відмінно доповнює картопляне чи горохове пюре, страви з баклажанів, кабачків та помідорів.
- Каєнський перець поєднується з кмином, гвоздикою, куркумою, фенхелем, лавровим листом, коріандром, часником, базиліком та зірою.
- Лайфхак від нас ❤
Якщо смак страви вийшов занадто гострим для вас, радимо додати трішки йогурту, сметани або вершків.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Каєнський перець протипоказаний при виразці, гастриті та інших запальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту (перець подразнює слизові оболонки).
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Індія