Мокрий хліб пшеничний цільнозерновий Код/Артикул 20

Мокрий хліб пшеничний цільнозерновий Код/Артикул 20

Мокрий хліб пшеничний цільнозерновий Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
178 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
4 г
білки
12 г
вуглеводи
59 г
Калорійність
326 ккал

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий Мокрий хліб цільнозерновий ?

  • Це пастеризований хліб довгого терміну зберігання.
  • Без дріжджів, цукру, лактози та консервантів.
  • В основі хліба – цільне пшеничне зерно, що є джерелом клітковини. Звідси — покращення травлення та насичення організму енергією.
  • Ми випікаємо хліб 20 годин при низьких температурах. Завдяки цьому всі корисні речовини зернових зберігаються, а смак та аромат виходить насиченим та глибоким.
  • Замість дріжджів ми використовуємо живу закваску.
  • Завдяки пастеризації та вакуумному упакуванню хліб зберігається 6 місяців.
  • В одній упаковці — 6 скибочок хліба.
  • Наш хлібчик дуже ситний, смачний і не схожий на жодний хліб, що ви пробували до цього.
  • Ідеальна основа для ваших корисних сніданків та перекусів. Використовуйте як звичайний хліб.
  • Також рекомендуємо спробувати житній цільнозерновий пастеризований хлібчик ,)

Чому цільнозернове борошно краще за біле пшеничне?

  • Цільнозернове борошно виготовляється з цільного зерна та містить висівки, які служать «щіткою» для кишківника та допомагають виводити токсини. При виробництві білого борошна видаляють частину оболонки та зародка, а разом із ними зникають і корисні речовини.
  • Саме тому цільнозернове борошно має багатший хімічний склад, а саме містить клітковину, калій, магній, кальцій, фосфор, натрій, йод, мідь, цинк, залізо, а також вітаміни – Р, РР, Е, H, A, вітаміни групи В і бета-каротин.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.