Мігдалеве борошно Код/Артикул 20
Мігдалеве борошно Код/Артикул 20
323 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Іспанія
Жиры
54,5 г
білки
25,8 г
вуглеводи
13 г
Калорійність
602 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте. Про глютен
Чим особливе мигдалеве борошно?
- Мигдалево борошно — це безглютенове борошно виготовлене із меленого мигдалю.
- Має ніжний горіховий злегка солодкуватий смак.
- У нього низький глікемічний індекс — 25. Це означає, що після його вживання рівень цукру в крові не підніметься стрімко.
- Мигдалеве борошно багате на:
- білок — 18,6 г у 100 г,
- вітамін В2 (вітамін краси)— 1,63 мг у 100 г,
- вітамін Е (потужний антиоксидант) — 25 мг у 100 г,
- кальцій — 273 мг у 100 г
Вони підтримують роботу всього організму та попереджають дефіцити. - Випічка на мигдалевому борошні довше залишається свіжою. Ще одна причина спробувати його:)
Про глютен
Мигдалеве борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як можна використовувати мигдалеве борошно?
- Випікайте печиво і кексики. Підходить для загущення супів, каш та соусів.
- Мигдалеве борошно може замінити пшеничне у співвідношені 1:1.
- Готуйте справжні французькі десерти — макаруни, тарти, мафіни.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати у великій кількості людям, які страждають надмірною вагою.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії