Локшина рисова з чорним кунжутом Код/Артикул 20

Локшина рисова з чорним кунжутом Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
175 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
3,3 г
білки
10,5 г
вуглеводи
82 г
Калорійність
330 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особлива рисова локшина з чорним кунжутом?

  • У складі лише рисове борошно, мелена кісточка винограду, кунжутне борошно та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
  • Не містить глютену та лактози.
  • Після її вживання ви надовго збережете ситість та енергію. Все це завдяки високому вмісту повільних вуглеводів 82грами.
  • Має темно-коричневий колір. Таке забарвлення надають кісточки винограду та борошно чорного кунжуту.
  • Рисове борошно багате вітамінами групи В та РР. Вони регулюють роботу нервової і серцево-судинної систем.
  • Виноградна кісточка одне із найбільших джерел вітаміну Е. Цей вітамін має антиоксидантні властивості та вповільнює процеси старіння.

Про глютен
Рисова локшина — безглютенова.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таку локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як готувати рисову локшину з чорним кунжутом?

  • Ділимось нашим способом приготування ❤
    Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.
  • З рисової локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
  • Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
  • Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.