Локшина рисова з чорним кунжутом Код/Артикул 20
Локшина рисова з чорним кунжутом Код/Артикул 20
175 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
3,3 г
білки
10,5 г
вуглеводи
82 г
Калорійність
330 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте. Про глютен
Чим особлива рисова локшина з чорним кунжутом?
- У складі лише рисове борошно, мелена кісточка винограду, кунжутне борошно та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
- Не містить глютену та лактози.
- Після її вживання ви надовго збережете ситість та енергію. Все це завдяки високому вмісту повільних вуглеводів — 82грами.
- Має темно-коричневий колір. Таке забарвлення надають кісточки винограду та борошно чорного кунжуту.
- Рисове борошно багате вітамінами групи В та РР. Вони регулюють роботу нервової і серцево-судинної систем.
- Виноградна кісточка — одне із найбільших джерел вітаміну Е. Цей вітамін має антиоксидантні властивості та вповільнює процеси старіння.
Про глютен
Рисова локшина — безглютенова.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таку локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як готувати рисову локшину з чорним кунжутом?
- Ділимось нашим способом приготування ❤
Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою. - З рисової локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
- Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
- Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії