Кокосовий цукор Код/Артикул 20
244 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Індонезія
Жиры
0,4 г
білки
1,1 г
вуглеводи
93,4 г
Калорійність
382 ккал
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Що таке кокосовий цукор?
- Це цукор із суцвіття кокосової пальми.
- Має карамельний присмак із квітковими нотками.
- Низький глікемічний індекс — 35. Це означає, що після вживання швидкість зростання рівня цукру в крові є значно меншою, ніж від білого рафінованого цукру.
- Містить всі 16 незамінних амінокислот у складі, невелику кількість заліза та вітамінів груп В і С.
- Містить пребіотик інулін, який живить корисні бактерії в кишечнику та покращує мікрофлору.
Як використовувати кокосовий цукор мокрий (органічний)?
- Використовуйте для приготування різноманітних десертів, випічки, соусів чи домашнього морозива, як заміну рафінованому білому цукру.
- Смакуйте до кави, чаю та коктейлів. Сміливо додавайте до каш або йогуртів.
- Чудовий варіант для карамелізації фруктів та горіхів.
- Пам'ятайте, що кокосовий цукор менш солодкий, ніж звичайний, тому додавайте за смаком.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості кокоса та його продуктів.
- Якщо ви страждаєте від цукрового діабету перед споживанням порадьтеся з лікарем.
- Кокосовий цукор — це все ще солодкий продукт, тому пам'ятайте про денну норму вживання. Ми турбуємось про ваше здоров'я ❤
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії