Кіноа чорна Код/Артикул 20
Кіноа чорна Код/Артикул 20
191 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Зверніть увагу!
Самолікування шкодить вашому здоров'ю. Перед покупкою препарату проконсультуйтеся з лікарем.
Інструкція (опис препарату), розміщена на даній сторінці, має інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Лише лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.
Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від його зображення.
Компанія «greencard» не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли внаслідок використання інформації, розміщеної на сайті.
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Болівія
Жиры
6,1 г
білки
14,1 г
вуглеводи
64,1 г
Калорійність
368 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Що таке кіноа чорна та чим вона особлива?
- Кіноа — це зернова культура, яка є однією з найпопулярніших круп у світі.
- Містить у великих кількостях: калій (563 мг), фосфор (450 мг), магній (196 мг) та кальцій (86 мг). Ці мікроелементи нормалізують роботу серця й судин та зміцнюють кісткову систему.
- Джерело вітамінів групи В і селену. Вони укріплюють нервову систему та мають легку седативну дію.
- Ідеальна їжа для вегетаріанців — містить всі 9 незамінних амінокислот та двічі більше білка (15грам), ніж рис і ячмінь.
- Кіноа багата клітковиною (10-15г на 100 г каші), а тому стимулює і налагоджує роботу кишківника.
- Джерело потужних антиоксидантів: кверцетину і сквалену. Вони знижують ризики хронічних захворювань та захищають наш організм.
- Чорна кіноа набагато солодша за інші види цієї крупи.
Про глютен
- Кіноа — безглютенова крупа.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Таку крупу можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як вживати кіноа чорну?
- Готуйте з кіноа смачні каші на рослинному молоці із горішками та супи.
- Можна додавати до овочевих салатів або готувати ресторанні боули із тофу та овочами. Смакота:)
- Чудово підходить для веганського плову або для фарширування овочів. Наприклад, перчиків чи помідорів.
- Перед приготуванням рекомендуємо замочити крупу в холодній воді на 1-2 год — це позбавить її від гіркоти і зробить більш мягкою.
- Після замочування варіть крупу 10-15хв. Співвідношення кіноа і води 1:2.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання кіноа при захворюванні нирок, подагрі.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії