Локшина рисова з червоною сочевицею Код/Артикул 20
Локшина рисова з червоною сочевицею Код/Артикул 20
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
174 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте. Про глютен
Чим особлива рисова локшина з червоною сочевицею?
- У складі лише рисове борошно, борошно червоної сочевиці та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
- Не містить глютену та лактози.
- Містить у великій кількості вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин та нормальної роботи нервової системи.
- Рисова локшина багата на розчинну і нерозчинну види клітковини. Вона стимулює травлення і виведення 'поганого' холестерину з організму.
- Містить селен, який попереджає запалення в організмі і підвищує імунітет.
Про глютен
Рисова локшина — безглютенова.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таку локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як готувати рисову локшину з червоною чечевицею?
- Ділимось нашим способом приготування ❤
Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою. - З рисової локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
- Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
- Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
3,3 г
білки
10,5 г
вуглеводи
82 г
Калорійність
330 ккал.