Ковбаса Краківська варено-копчена Prema Код/Артикул 20

Ковбаса Краківська варено-копчена Prema Код/Артикул 20

Ковбаса Краківська варено-копчена Prema Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
313 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Виробник
Prema
Країна виробництва
Україна
Жиры
12 г
білки
23 г
вуглеводи
7 г
Калорійність
248 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особлива ковбаса варено-копчена Краківська, на рослинній основі Prema?

  • Збалансована за поживною цінністю рослинна альтернатива улюбленому продукту.
  • Якісне джерело рослинного білку — 23 г на 100 г продукту.
  • У складі лише якісні та органічні продукти. Основним білком ковбаси Prema виступає сейтан, додатковим – соєвий білок. Для збалансованої структури використовують кокосову олію, кукурудзяний крохмаль, ферментований рис. Для насиченого смаку та аромату — натуральні спеції та ароматизатор натурального копчення.
  • Чудовий варіант для урізноманітнення раціону під час посту.
  • Рекомендуємо також спробувати ковбасу соєву класичну, пряну або ковбасу з міксу сейтану й сої класичну або русанівську ,)

Переваги сейтану перед тваринним білком

  • Сейтан виготовляється з пшеничного білка. За смаком та текстурою дуже нагадує тваринне мʼясо. При цьому, вміст білка в сейтані вищий та він легше засвоюється організмом. Для порівняння, у 100 г звичайної ковбаси міститься близько 18 г білка, у нашій рослинній — 23 г. Жирів при цьому менше: 12 г/100 г у нашій ковбасі при 30 г у традиційній. При цьому, калорійність ковбаси зі сейтану всього 248 г/100 г продукту (при 340 г/100 г у звичайній ковбасі).
  • Сейтан дуже ситний, поживний та має багатий склад мікроелементів. У ньому міститься кальцій, натрій, магній, цинк, мідь, фосфор та калій. У одній порції сейтану міститься майже 20% добової норми натрію, що дозволяє тримати організм і, зокрема, м'язи у формі. Тому сейтан дуже корисний для спортсменів.

Як вживати рослинну ковбасу варено-копчену Краківську?

  • Ковбаса повністю готова до вживання.
  • Смакуйте улюблені канапки.
  • Додавайте у піцу, гарнір, макарони чи локшину.
  • Експериментуйте з салатами.
Детальніше

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.