Шрот гарбуза Код/Артикул 20

Шрот гарбуза Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
126 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Зверніть увагу!

Самолікування шкодить вашому здоров'ю. Перед покупкою препарату проконсультуйтеся з лікарем.

Інструкція (опис препарату), розміщена на даній сторінці, має інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Лише лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від його зображення.

Компанія «greencard» не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли внаслідок використання інформації, розміщеної на сайті.

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
18 г
білки
16 г
вуглеводи
10 г
Калорійність
320 Ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий шрот гарбуза?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Шрот гарбуза — ідеальний глистогінний засіб. Використовуйте в парі з антипаразитарним комплексом для кращого результату.
  • Містить вітамін А, що є антиоксидантом: вповільнює процеси старіння і покращує стан шкіри, волосся та нігтів.
  • Також шрот багатий на вітаміни групи В, С та Е та мінерали, зокрема, кальцій, магній, калій, фосфор, цинк, залізо та інші. Має загальнозмінювальну дію, корисно для здоров'я кісток, серця, нервової системи та імунітету.
  • Гарбузовий шрот — справжня “мітла” для шлунку, бо багатий на клітковину, яка вбирає та виводить токсини з організму.

Як використовувати шрот гарбуза?

  • Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
  • Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
  • Для профілактики радимо вживати так: 1-2 ст. л. шроту розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру. Приймайте 3 рази на добу за 20 хв до прийому їжі. Курс вживання — 3-4 тижні.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.