Рис червоний (дикий) Код/Артикул 20

Рис червоний (дикий) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
405 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Жиры
1,08 г
білки
14,7 г
вуглеводи
68,7 г
Калорійність
357 Ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Про глютен

  • Рис червоний є безглютеновим.
  • Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
  • Такий рис можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

Чим особливий рис червоний (дикий)?

  • Червоний дикий рис не піддається обробці, а тому зберігає усі вітаміни та мікроелементи.
  • Має приємний горіховий смак.
  • У нього низький глікемічний індекс — 55). Саме тому червоний рис повільно піднімає рівень глюкози в крові та дає тривалу ситість.
  • Джерело вітамінів групи В (особливо В4 та В9), які підвищуюють імунітет та покращують стан шкіри.
  • Містить природні актиоксиданти, які попереджають серцево-судинні та онкозахворювання.
  • Червоний дикий рис чудове джерело повільних вуглеводів — 69 г та клітковини — 9 г. Після його вживання ви надовго збережете ситість.

Як вживати рис червоний (дикий)?

  • Для того, щоб приготувати червоний рис замочіть його попередньо у воді на 3-5 годин. Після цього промийте, залийте водою у співвідношенні 1:2,5 і варіть приблизно 40 хв до готовності.
    Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
  • Можна готувати як окрему страву та поєднувати із овочами.
  • Використовуйте як гарнір до риби та улюблених морепродуктів.
  • Готуйте на основі червоного рису смачні супчики та закуски.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту,