Яблучний уосот (2-4%) з маткою без спиртового консерванту (500 мл) Код/Артикул 199

Яблучний уосот (2-4%) з маткою без спиртового консерванту (500 мл) Код/Артикул 199 від компанії greencard - фото 1
435 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
199
Вид
яблучний і фруктовий
Производитель
Собственное производство
Концентрация
4 %
Упаковка
Стеклянная бутылка
Страна производства
Украина
Об єм
500 мл

Опис

Отправка только Новая Почта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Домашній яблучний оцет (2-4%). Оцет з маткою (живими бактеріями). Нефільтрований. Без цукру та дріжджів, на хлібній заквасці, без спиртового консерванту

Виробляється методом ферментації за допомогою бактерій, які синтезують оцтову кислоту. Вироблений з домашніх яблук з додаванням меду

Наш яблучний оцет – натуральний продукт, виготовлений з яблучного соку. Цей універсальний продукт знайшов застосування не тільки в кулінарії, але і в медицині та господарстві.

Використання оцту яблучного у їжі допоможе покращити травлення, збільшити апетит, знизити рівень цукру в крові та зменшити артеріальний тиск. Крім того, він може бути використаний як засіб для консервації продуктів, додаватись до маринадів та соусів.

У медицині використовується як засіб для лікування різних захворювань, таких як нежить, грип, кашель, головний біль та багато інших. Він також допомагає зняти біль та запалення при укусах комах та зморшках.

У господарстві може бути використаний як ефективний засіб для прибирання та дезінфекції. Він допомагає знищувати бактерії та грибки, знімає запахи, розчиняє жир та відкладення.

Якщо ви хочете насолоджуватися всіма перевагами оцту яблучного, зверніть увагу на продукцію нашого виробника.

Наш оцет яблучний виготовлений з використанням натуральних інгредієнтів та не містить шкідливих домішок. Він має приємний аромат та смак.

Замовляйте та насолоджуйтеся корисними властивостями цього чудового продукту!

Є антибактеріальним та протигрибковим засобом, в нерозбавленому вигляді пригнічує ріст грибка на тілі.

Методи використання оцту:

  • Лікування інфекції та застуди. Приймати в нерозведеному вигляді по 1 столовій ложці двічі на день. Можна додати кілька крапель меду. Запитати склянкою води. Вживати доти, поки не пройде інфекція.
  • Полоскати горло. У разі грибкового захворювання слизової рота необхідно наносити оцет безпосередньо на уражену тканину. Змішайте половину склянки яблучного оцту з 1 склянкою води. Упродовж 3 хвилин промивайте горло розчином, повторюючи процедуру двічі-тричі на день.
  • Додавайте в чай для заглушення росту кандиди. Розбавте 1 столову ложку оцту в чашці чорного чаю. Пити розчин двічі на день для лікування інфекції та як профілактичний захід.
  • Заправляти салати. Змішайте його з лляною олією, травами та часником.
  • Змішайте з кокосовою олією. Кокосова олія прямого пресування може виявитися такою самою ефективною, як і протигрибкові препарати. Змішати 1 чайну ложку оцту з 1 столовою ложкою рослинної олії. Таку суміш можна наносити на статеві органи і навіть приймати перорально.
  • Проти мікробів і паразитів. Потрібно додати 1-2 столові ложки оцту в будь-якій смузі, це допоможе побороти інфекції. Ви також можете додати туди натуральні протигрибкові засоби: часник, редис, гвоздика.
  • Використовуйте для ванних кімнат. Наповніть ванну наполовину, додайте 2 склянки оцту. Поки ви перебуваєте у воді, виконуйте вправи Кегеля, який допоможе зміцнити м'язи таза.
  • Кислотне середовище оцту повертає здоров'я волоссю. Адже тьмяне, ламке або кучеряве волосся має лужний pH. Відповідно, полоскання яблучним оцтом врівноважує середовище. Він також є популярним для дезінфекції засобом, здатним убивати бактерії та грибки. Наприклад, проблеми зі шкірою голови, незначні інфекції та свербіж зазвичай викликані активацією розмноження мікроорганізмів.

Яблучний оцет багатий на вітаміни C і B, а також мінерали (марганець, кальцій, калій, залізо), корисні для волосся. Він містить α-гідроксикислоти, яка відлущує ороговілі клітини, має протизапальну дію й допомагає позбутися лупи.
Яблучний оцет має кілька важливих властивостей:

  • тонізує,
  • очищує,
  • відбілює,
  • позбавляє від висипів на шкірі.

Термін зберігання 24 місяці при t 5-25°C. При теплій температурі з`являється осад (матка), що говорить про якість оцту та відсутність консервантів.

Харчові показники: колір та концентрація (%) можуть змінюватися в залежності від року збору врожаю, сорту, часу зберігання та інших факторів.

Виробник: ЕКО поселення, Київська область.

Колір продукту може змінюватись від виду яблук та постачання