Кокосове борошно (500 г) Код/Артикул 199

Кокосове борошно (500 г) Код/Артикул 199 від компанії greencard - фото 1
196 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
199
Тип
Веганские продукты
Страна производства
Украина

Опис

Отправка только Новая Почта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Кокосове борошно низької жирності.

Склад: кокосова стружка, знежирена, мелена.

Серцевина кокосового горіха є найбагатшим джерелом сахарози, глюкози, фруктози, вітамінів (Е, В, С), а також постачає наш організм калієм, кальцієм, натрієм і залізом. Лауринова кислота, яка входить в хімічний склад цієї кондитерської добавки, знижує рівень холестерину, служить профілактикою захворювань серця, судин і онкологічних захворювань. Харчові волокна (клітковина) покращують травлення, очищаючи кишківник від токсинів і шлаків. Регулярно вживаючи борошно в їжу, можна значно поліпшити обмін речовин. Також вона сприяє загоєнню ран та володіє антибактеріальними властивостями.

Основною галуззю застосування кокосового борошна є кулінарія, а точніше - кондитерське виробництво. Часто його додають до тортів, печива, тістечок, у шоколадні плитки та батончики, напої

Підходить для приготування смачного кокосового молока. Приготуйте дієтичні десерти. Також нею можна посипати глазур на тортах, морозиві та цукерках або прикрасити інші солодощі.

Калорійність на 100 г: 425 ккал, білки - 10,5 г, жири-25 г, вуглеводи - 27 г. Країна виробник кокосової стружки: Індонезія

Відгук (жартівливий):

Рецепти

Сироїдний 'Рафаело'

Інгредієнті:

  • волоські горіхи - 1 стакан
  • банан - 1 шт.
  • кокосова олія (або вершки) - 1 ст. л
  • кокосове борошно для присипки

Приготування:

Подрібнюємо в блендері волоські горіхи до стану борошна. Слідкуйте за тим, щоб разом з горіхами в блендер не потрапило лушпиння. Додаємо банан, кокосову олію (вершки). Ретельно перемішуємо до стану тіста. Беремо з блендера шматочок м'якого тіста й катаємо его в борошні, придаючи форму кульки. Готові цукерки покладіть на пару годин у холодильник.

Кокосовий торт

Основа:

  • вода
  • кокосове борошно - 1 склянка
  • родзинки - 1 стакан
  • натуральний какао порошок або кероб - 1/3 склянки

Крем:

  • кеш'ю - 1 стакан. Кеш'ю замочіть у воді мінімум на 2 години, а краще залишити на ніч.
  • фініки - 1 стакан
  • стиглі банани - 3 шт.

Для прикраси:

  • натуральний шоколад
  • кокосове борошно

Приготування:

Родзинки промиваємо. Змішуємо в блендері кокосове борошно, родзинки, какао (кероб) й перемішуємо до однорідної маси. При необхідності додати води. Наша основа готова.

Тепер приготуємо банановий крем. Фініки помити, очистити від кісточок. Змішати в блендері кеш'ю, фініки й очищені банани до однорідної маси.

Беремо форму й розподіляємо основу на дні. Добре утрамбовуємо. Зверху викладаємо наш крем й відправляємо в морозилку на кілька годин, поки крем не застигне.

Порада: якщо ваша форма без знімного кільця, перед тим, як виймати торт, потрібно поставити форму в миску з холодною водою на 5 хвилин. Це дозволити швидше й без втрати вийняти тортик.

Тепер залишилось прикрасити.

Всім відомо, що банани ідеально поєднується з шоколадом. Саме тому ми будемо прикрашати наш торт шоколадною глазур'ю.

Для цього розтопіть шоколад на водяній бані й полийте торт. Зверху присипати кокосовим борошном.

Приємного апетиту!