Клітковина льону (жмих). Лікувальне знежирене зерно, дієтичне (1 кг) Код/Артикул 199
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Насіння льону дієтичне, знежирене насіння . Ефективний лікувальний продукт.
Дієтичний продукт. Не містить глютен. Найкраще підходить для тих, кому не бажано вживати жирні продукти
Склад: жмих насіння льону (ціле насіння)
Харчова (поживна) цінність у 100 г: енергія - 1130.43 кДж, калорійність - 270 ккал, білки – 36 г, рослинні жири – 5 г, вуглеводи – 9 г.
Термін зберігання – 18 місяців. Зберігати при t-26°С.
Країна походження насіння: Україна
Жмих після виробництва олії льону на дерев'яному пресі. Насіння ціле, очищене, сире. При виробництві не піддавались нагріву.
Використовуються в кондитерських виробах і для приготування страв, каші, напоїв. Застосовується для лікування виразкових хвороб, при проблемах з кишечником, при захворюванні підшлункової залози. Завдяки низькому вмісту жирів, лляні насіння не перевантажують роботу підшлункової і печінки. Клітковина добре очистить кишечник і відновить правильну роботу ШКТ.
У складі дієтичних насіння льону багато клітковини, жиро - і водорозчинних мікроелементів, до 10% жирів ОМЕГА -3,6,9, вітаміни і мінерали.
Як застосовувати? Насіння потрібно перемолоти в кавомолці і додати теплої води помішуючи. У вас вийде лляна каша.
Для лікування виразки шлунку і гастриту потрібно перемолоти 1 столову ложку насіння, налити теплої води до густоти каші. Дати настоятися 5-10 хвилин і можна їсти. Таку кашу потрібно їсти вранці та ввечері на голодний шлунок за 30 хвилин до їди. Приймайте кожен день до зникнення хвороби. Така каша затягне виразкові вогнища і знищить хвороботворні бактерії.
Для тих, що худнуть: їсти лляну кашу по 2 столові ложки 3 рази на день перед основною їжею. Можна додати улюблені овочі або фрукти.
Для очищення шлунково-кишкового тракту й омолодження організму: їсти по 2 столові ложки каші 3 рази в день протягом місяця.
Користь льняної каші в тому, що це клітковина, яка довго перетравлюється і ви не відчуваєте голоду. Насіння не піддавалися термообробці і в них залишилися всі корисні мікроелементи. Таку кашу тіло дуже добре приймає, засвоює лише потрібну кількість речовин, а решта виводить. Надлишки продукту не відкладаються в жири.
Каша добре підходить для діабетиків та для людей з хворобами печінки. Низький вміст жирів не навантажує підшлункову залозу та печінку.