Приправа для плову 100 г Приправа до плову 100 г Код/Артикул 116

Приправа для плову 100 г Приправа до плову 100 г Код/Артикул 116 від компанії greencard - фото 1
140 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
116
Виробник
No-Na

Опис

Відправка Нова Пошта+Укрпошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. Склад: Зіра,барбарис, джамбул, шафран,куркума, паприка мелена, паприка пластівці, томат.Ключовою відмінністю узбеського плову від інших рецептів є велика кількість моркви та особливий букет спецій. До нього обов'язково входять кумін, солодка паприка, коріандр, куркума, часник і перець чилі. В іншому можливі варіанти: плов можна готувати з олією або жиром, з цибулею або без, з додатковими спеціями та сухофруктами. Але завжди тільки в котлі та обов'язково на відкритому вогні. Що ж дають спеції вузбекського плову? Кумін (Зіра або) надає неповторного аромату м'ясу, робить його ніжним і соковитим. Саме ця спеція відрізняє вузбекський плав від усіх інших рецептів. Солодка паприка дарує гарний колір готової страви та підкреслює смак м'яса. Коріандр робить страву глибшою та складнішою, надаючи їй пряного аромату. Куркума також відповідає за гарний колір і пряний смак, а перець чилі надає готовому плову ту ж східну стричку. Типи переведення Переклад текстіврусскийукраїнськаВихідний текст Sostav: Zira,barbaris, dzhambul, shafran,kurkuma, paprika molotaya, paprika khlop'ya,tomat. Klyuchevym otlichiyem uzbekskogo plova ot drugikh retseptov yavlyayetsya bol'shoye kolichestvo morkovi i osobyy buket spetsiy. V nego obyazatel'no vkhodyat kumin, sladkaya paprika, koriandr, kurkuma, chesnok i perets chili. V ostal'nom vozmozhny varianty: plov mozhno gotovit' s rastitel'nym maslom ili zhirom, s lukom ili bez, s dopolnitel'nymi spetsiyami i sukhofruktami. No vsegda tol'ko v kotle i obyazatel'no na otkrytom ogne. Chto zhe dayut spetsii uzbekskogo plova? Kumin (Zira ili) pridayet nepovtorimyy aromat myasu, delayet yego nezhnym i sochnym. Imenno eta spetsiya otlichayet uzbekskiy plov ot vsekh drugikh retseptov. Sladkaya paprika darit krasivyy tsvet gotovogo blyuda i podcherkivayet vkus myasa. Koriandr delayet blyudo boleye glubokim i slozhnym, pridavaya yemu pryanyy aromat. Kurkuma takzhe otvechayet za khoroshiy tsvet i pryanyy vkus, a perets chili pridayet gotovomu plovu tu zhe vostochnuyu strichku.Ще 961 / 5 000Результати переведенняПерекладСклад: Зіра, барбарис, джамбул, шафран, куркума, паприка мелена, паприка пластівці, томат. Ключовою відмінністю узбецького плову від інших рецептів є велика кількість моркви та спеціальний букет спецій. До нього обов'язково входять кумін, солодка паприка, коріандр, куркума, часник та перець чилі. В іншому можливі варіанти: плов можна готувати з олією або жиром, з цибулею або без, з додатковими спеціями та сухофруктами. Але завжди тільки в казані та обов'язково на відкритому вогні. Що ж дають спеції узбецького плову? Кумін (Зіра або) надає неповторного аромату м'ясу, робить його ніжним і соковитим. Саме ця спеція відрізняє узбецький плов від усіх інших рецептів. Солодка паприка дарує гарний колір готової страви та підкреслює смак м'яса. Коріандр робить блюдо глибшим і складнішим, надаючи йому пряного аромату. Куркума також відповідає за хороший колір та пряний смак, а перець чилі надає готовому плову ту саму східну стричку.