Смесь 4 овощей 100 г Суміш 4 овочів 100 г Код/Артикул 116
Смесь 4 овощей 100 г Суміш 4 овочів 100 г Код/Артикул 116
120 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
116
Опис
Відправка Нова Пошта+Укрпошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. 4 сушених овочів Склад: Часник, морква, цибуля ріпчаста, цибуля зелена. Сушені овочі — це продукти, які піддають термічній обробці, видаливши зайву вологу для забезпечення їх зберігання. У нових овочах міститься приблизно 80%-90% води. З цієї причини вони є швидкопортними продуктами, які дуже швидко в'януть і гниють. Якщо зменшити масову частку рідини в овочах на 12%-15%, то в них з'явиться можливість протистояти впливу різних мікробів. Висушені овочі можуть не псуватися дуже довго за дотримання правильних умов зберігання. Завдяки пресу та спеціальному пакованню-брикету овочі неабияк зменшуються в об'ємі (від 2,5 до 5 разів). Це дає змогу заощадити чималу суму на транспортуванні та доставці вантажу. Також не витрачається велика площа для того, щоб зберігати на складі продукцію, і, як наслідок, робочих рук потрібно менше. Якщо правильно вибирати якісні сорти сировини та організувати нормальний технологічний процес, то результат буде високим. Необхідно лише дотримуватися правил зберігання готової продукції, щоб овочі не втратили своїх смакових і поживних якостей. Якщо сушені овочі на час замочити у воді, то продукти відновлять усі характеристики: забарвлення, смак, розмір, запах і форму. Продукти можна відразу вживати в їжу або у разі будь-якого термічного оброблення. Сушені овочі після замочування можна варити, смажити, тушкувати, запікати або їсти в сирому вигляді. Можна й не вимочувати напівфабрикат, а їсти відразу. Одним словом, не потрібно витрачати величезну кількість часу на чищення, варіння, тушкування або смаження овочів. Досить відкрити пакет, замочити у воді напівфабрикат — і все, можна братися до приготування. 4 сушених овочів Склад: Часник, морква, цибуля ріпчаста, цибуля зелена. Сушені овочі – це продукти, які піддають термічній обробці, видаливши зайву вологу для забезпечення їх зберігання. У нових овочах міститься близько 80-90% води. З цієї причини вони є продуктами, що швидко псуються, які дуже швидко в'януть і гниють. Якщо зменшити масову частку рідини в овочах на 12-15%, то у них з'явиться можливість протистояти впливу різних мікробів. Висушені овочі можуть не псуватися дуже довго за дотримання правильних умов зберігання. Завдяки пресі та спеціальній упаковці-брикету овочі значно зменшуються в обсязі (від 2,5 до 5 разів). Це дозволяє заощадити чималу суму на транспортуванні та доставці вантажу. Також не витрачається велика площа для того, щоб зберігати на складі продукцію, і, як наслідок, робочих рук необхідно менше. Якщо правильно вибирати якісні сорти сировинної продукції та організувати нормальний технологічний процес, то результат буде високим. Необхідно лише дотримуватись правил зберігання готової продукції, щоб овочі не втратили своїх смакових та поживних якостей. Якщо сушені овочі на якийсь час замочити у воді, то продукти відновлять всі характеристики: забарвлення, смак, розмір, запах і форму. Продукти можна відразу вживати в їжу або піддати будь-якій термічній обробці. Сушені овочі після замочування можна варити, смажити, тушкувати, запікати або їсти у сирому вигляді. Можна й не вимочувати напівфабрикат, а їсти одразу. Одним словом, не потрібно витрачати величезну кількість часу на чищення, варіння, гасіння або смаження овочів. Достатньо відкрити пакет, замочити у воді напівфабрикат – і все можна приступати до готування.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії