1 кг Кісткове борошно - ТМ АГРО-В - Кормова добавка для тварин Код/Артикул 191 КБ
1 кг Кісткове борошно - ТМ АГРО-В - Кормова добавка для тварин Код/Артикул 191 КБ
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
42 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте. Виробник Застосування Норма змішування Упаковка Завод комбікормів AGRO-V (Україна) Джерело СА та Р Залежно від виду тварини Поліетиленовий пакет, 1 кг Кісткове борошно — кормова добавка тваринного походження, яку виготовляють шляхом переробки кісток тварин. Кісткове борошно виробляється зі знежирених і обесклеєних кісток тварин. Застосовують для поліпшення обміну речовин, покращення апетиту, відновлення та підтримки співвідношення Са та Р в організмі, повноцінного росту молодих тварин, запобігання рахіту, підвищення продуктивності, покращення структури та міцності шкарлупи яєць. Назва компонента Одиниця виміру Кількість Кальцій (СА) % 35 Фосфор (Р) % 16 Протеїн % 47,8 Волога % 11,4 Зола % 22 Жир % 14,2 Клітковина % 4,1 Кісткове борошно містить: натрій (Na), магній (Mg), калій (K), хлор (Cl), фтор (F), залізо (Fe), цинк (Zn), мідь (Cu), марганець (Mn), кобальт (Co). Кісткове борошно вводять в корми з розрахунку: ВРХ 50 - 100 г/голову Свині 20 - 30 г/голову Собаки та коти 5 г/10 кг Птиця 5 - 15% Зберігати в добре провітрюваному приміщенні при температурі не вище 25 С. Термін придатності: 6 місяців з дати виготовлення. Якщо у Вас виникають будь-які питання щодо продукту або годування, рекомендуємо зателефонувати в магазин і ми з радістю на них відповімо!
Характеристики
Код товару
191 КБ
Тип
мінеральні
Застосування
тваринництво
Упаковка
поліетиленовий прозорий мішок
Производитель
AGRO-V
Вес
1 кг
Страна производства
Украина
Срок хранения
6 мес
Максимальная температура хранения
25 град.
Минимальная температура хранения
5 град.
Применение корма
Птицеводство
Жиры
14.2 %
Протеин
47.8 %
Максимальная влажность
15 %
Минимальная влажность
5 %
Клетчатка
4.1 %