Спеція/приправ базилік сушенний 100 г
Спеція/приправ базилік сушенний 100 г
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
100 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Базилік сушений — склад, користь, шкоду і особливості приготування
Калорійність: 233 кКал.
Енергетична цінність продукту Базилік сушений:
Білки: 22.98 р.
Жири: 4.07 р.
Вуглеводи: 47.75 р.
Базилік сушений – дивовижна у всіх відносинах і дуже ароматна пряність, яку отримують шляхом висушування листочків і суцвіть рослини, всі частини якого мають надзвичайний, ні з чим не порівнянний запах.
У перекладі з грецької базилік означає «король». І дійсно, ця спеція може бути наділена королівським титулом у царстві прянощів.
Усього в природі налічується близько ста різновидів цієї рослини, проте застосування в кулінарії вони знайшли не всі.
Ця пряність не так давно стала популярною у нас. Спочатку її почали застосовувати на батьківщині її зростання – в Африці, а вже потім її полюбили жителі країн Азії. Сьогодні базилік широко використовують в кулінарії, хоча особливим попитом у нас користуються всього два види цієї пряної рослини.
Сушений базилік – хоч фіолетовий, хоч зелений – знайшов своє місце в італійської та грецької, так і у французькій та західноєвропейських кухнях. В країнах пострадянського простору базилік спочатку міцно закріпився на столах жителів Грузії та Азербайджану, а потім вже «заполонив» все решту території.
Короткий термін зберігання свіжої прянощі змусив кулінарів задуматися про заготівлю цієї запашної приправи про запас. Тепер придбати її не складе праці в будь-якому куточку планети.
Калорійність: 233 кКал.
Енергетична цінність продукту Базилік сушений:
Білки: 22.98 р.
Жири: 4.07 р.
Вуглеводи: 47.75 р.
Базилік сушений – дивовижна у всіх відносинах і дуже ароматна пряність, яку отримують шляхом висушування листочків і суцвіть рослини, всі частини якого мають надзвичайний, ні з чим не порівнянний запах.
У перекладі з грецької базилік означає «король». І дійсно, ця спеція може бути наділена королівським титулом у царстві прянощів.
Усього в природі налічується близько ста різновидів цієї рослини, проте застосування в кулінарії вони знайшли не всі.
Ця пряність не так давно стала популярною у нас. Спочатку її почали застосовувати на батьківщині її зростання – в Африці, а вже потім її полюбили жителі країн Азії. Сьогодні базилік широко використовують в кулінарії, хоча особливим попитом у нас користуються всього два види цієї пряної рослини.
Сушений базилік – хоч фіолетовий, хоч зелений – знайшов своє місце в італійської та грецької, так і у французькій та західноєвропейських кухнях. В країнах пострадянського простору базилік спочатку міцно закріпився на столах жителів Грузії та Азербайджану, а потім вже «заполонив» все решту території.
Короткий термін зберігання свіжої прянощі змусив кулінарів задуматися про заготівлю цієї запашної приправи про запас. Тепер придбати її не складе праці в будь-якому куточку планети.
Характеристики
Код товару
116
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Упаковка
поліпропіленовий пакет
Вес
100 г
Состав
Листья базилика сушенные измельченные
Количество в упаковке
1 шт.
Тип специй
Базилик