Набір спецій/приправ гаврам-масала 100 г
Набір спецій/приправ гаврам-масала 100 г
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
218 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Склад: кардамон, перець чорний горошок, кориця, гвоздика, кмин, зіра, коріандр, мускатний горіх.
Перед помолом обсмажування.
На Хінді "гарам" означає "теплий", а "масала" - "суміш спецій". Гарам масала - це ідеальна суміш спецій для супів з бобів і гороху, смажених страв, м'яса, птиці, риби, соусів, овочевих салатів і вінегретів. Дивовижні відтінки смаку гарам масала надає солодких страв: кексів, пирогів з яблуками, грушею, гарбузом і т. д., овсяному печінкою, гарячого трав'яного чаю і фруктовим (особливо яблучним і грушевим) напоїв. Гарам масала - ароматна суміш, заснована на кумине і кориандре в поєднанні з солодкими прянощами (кориця, кардамон, гвоздика і індійський лавровий лист). Має перське походження, характерне для североиндийской кухні. Досить м'яка. У стародавній североиндийской кухні суміш готувалася з переважанням солодких спецій. Іноді вона використовується при приготуванні їжі, але частіше нею посипають готові страви. Для повного смаку і аромату беруть насіння прянощів, обсмажують на сухій сковороді 1 хвилину, потім подрібнюють в ступці.
Перед помолом обсмажування.
На Хінді "гарам" означає "теплий", а "масала" - "суміш спецій". Гарам масала - це ідеальна суміш спецій для супів з бобів і гороху, смажених страв, м'яса, птиці, риби, соусів, овочевих салатів і вінегретів. Дивовижні відтінки смаку гарам масала надає солодких страв: кексів, пирогів з яблуками, грушею, гарбузом і т. д., овсяному печінкою, гарячого трав'яного чаю і фруктовим (особливо яблучним і грушевим) напоїв. Гарам масала - ароматна суміш, заснована на кумине і кориандре в поєднанні з солодкими прянощами (кориця, кардамон, гвоздика і індійський лавровий лист). Має перське походження, характерне для североиндийской кухні. Досить м'яка. У стародавній североиндийской кухні суміш готувалася з переважанням солодких спецій. Іноді вона використовується при приготуванні їжі, але частіше нею посипають готові страви. Для повного смаку і аромату беруть насіння прянощів, обсмажують на сухій сковороді 1 хвилину, потім подрібнюють в ступці.
Характеристики
Код товару
116
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Упаковка
поліетиленовий пакет
Вес
100 г
Состав
кардамон, перец черный горошек, корица, гвоздика, тмин, зира, кориандр, мускатный орех