Спеція/приправа коріння імбиру сушене 100 г
Спеція/приправа коріння імбиру сушене 100 г
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
140 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Корінь імбиру сушений 100 гр. Корінь імбиру – одна з найпопулярніших прянощів. Її запах нагадує цитрусові. На смак пекучий і гостра. В Європу вона прийшла з Південно-Східної Азії. Там її вирощують уже кілька тисяч років. Кореневища імбиру використовують у медичних цілях, і в кулінарії. На відміну від свіжого, який зберігає свої корисні властивості тільки 10 днів, сушений корінь зберігає їх набагато довше.
Є два види сушеного кореня імбиру. Чорний і білий. Чорний висушують у шкірці, а білий перед сушінням очищають. У чорного імбиру смак пекучий, гострий.
Склад імбиру
У сушеному імбирі понад 400 сполук. Основні елементи – вітаміни А і С, нікотинова кислота і холін. З мінералів ньому містяться залізо, кальцій, магній, хром, германій та інші. Із жирних кислот – лінолева, олеїнова і каприлова. У корені міститься аспарагін, який входить до складу білків, регулює роботу ЦНС. Ще в імбирі містяться амінокислоти і ефірні масла.
Застосування імбиру в медицині
Корінь імбиру широко використовується в медицині. З нього роблю ліки, він входить до складу народних засобів. Якщо регулярно їсти імбир, то покращиться кровообіг у мозку. Так само він стимулює травлення і щитовидну залозу. Вживання імбиру посилює лібідо. Ефект сильніше виявляється у жінок.
Корінь імбиру корисно вживати при алергії, астмі, спазмах в шлунку і кишечнику. Він допомагає при шкірний захворюваннях, простуді і метеоризмі.
Настій з сухих, товченого або свіжого імбиру підвищує апетит, покращує травлення. Допомагає при морській хворобі. Навіть у складі печива або льодяників.
Компреси з настою сушеного кореня імбиру використовують щоб угамувати головний біль, вилікувати суглоби.
Застосування імбиру в кулінарії
Корінь імбиру використовується дуже широко. У вигляді порошку його додають до м'яса, в тісто, пироги, пудинги, тістечка, будь-яку випічку. Він робить смачніше компоти, киселі, морси, желе і мармелад, квас, настоянки, медовухи і глінтвейн.
Особливий смак завдяки імбиру здобуваю страви з м'яса, картоплі, риби, сиру, овочів і курки.
Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощів, які ми поставляємо.
Є два види сушеного кореня імбиру. Чорний і білий. Чорний висушують у шкірці, а білий перед сушінням очищають. У чорного імбиру смак пекучий, гострий.
Склад імбиру
У сушеному імбирі понад 400 сполук. Основні елементи – вітаміни А і С, нікотинова кислота і холін. З мінералів ньому містяться залізо, кальцій, магній, хром, германій та інші. Із жирних кислот – лінолева, олеїнова і каприлова. У корені міститься аспарагін, який входить до складу білків, регулює роботу ЦНС. Ще в імбирі містяться амінокислоти і ефірні масла.
Застосування імбиру в медицині
Корінь імбиру широко використовується в медицині. З нього роблю ліки, він входить до складу народних засобів. Якщо регулярно їсти імбир, то покращиться кровообіг у мозку. Так само він стимулює травлення і щитовидну залозу. Вживання імбиру посилює лібідо. Ефект сильніше виявляється у жінок.
Корінь імбиру корисно вживати при алергії, астмі, спазмах в шлунку і кишечнику. Він допомагає при шкірний захворюваннях, простуді і метеоризмі.
Настій з сухих, товченого або свіжого імбиру підвищує апетит, покращує травлення. Допомагає при морській хворобі. Навіть у складі печива або льодяників.
Компреси з настою сушеного кореня імбиру використовують щоб угамувати головний біль, вилікувати суглоби.
Застосування імбиру в кулінарії
Корінь імбиру використовується дуже широко. У вигляді порошку його додають до м'яса, в тісто, пироги, пудинги, тістечка, будь-яку випічку. Він робить смачніше компоти, киселі, морси, желе і мармелад, квас, настоянки, медовухи і глінтвейн.
Особливий смак завдяки імбиру здобуваю страви з м'яса, картоплі, риби, сиру, овочів і курки.
Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощів, які ми поставляємо.
Характеристики
Код товару
116
Вид
імбир
Упаковка
поліетиленовий пакет
Производитель
Собственное производство
Вес
100 г
Состав
Корень имбиря высушенный кусочками