Спеція/приправа чебрець трава сушена подрібнена 100г
Спеція/приправа чебрець трава сушена подрібнена 100г
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
100 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Спеція чебрець, чебрець
найсильніша (від латинського Thymus, грецького thymon - сила) спеція – Чебрець!
Чебрець (Thymus) – рід сильно ароматних напівчагарничків сімейства Губоцвіті (Labiatae), відомий також як чебрець, чебрець, богородская трава, материйка.
Відомо понад 400 видів чебрецю, найбільш використовувані Чебрець Звичайний (Thymus vulgaris) і Чебрець Повзучий (Thymus serpillum). Використання в кулінарії спеції чебрець
У кулінарії використовуються листя чебрецю. Вони у чебрецю жорсткі, майже шкірясті, короткочерешкові, з пластинками довгастої форми.
Кращі кухарі чебрець використовують як приправу, воліючи, природно, додавати свіжу рослину, що, на жаль, не завжди можливо. Столова ложка свіжого чебрецю прирівнюється до чайній ложечці сухого.
Чебрець має приємним сильним ароматом, гострим, сильно пряним гіркуватим смаком.
В якості спеції використовують ароматні, багаті вітамінами листя чебрецю. Він покращує смак, повідомляє аромат, дає гірчинку. Залишається однією з провідних прянощів в пекарському справі. Покращує запах і смак овочевих страв, особливо з картоплі і капусти.
Чебрець як приправа для жирної їжі не тільки значно покращує і збагачує смак, але і сприяє її перетравленню.
Можна сказати, просто необхідний при готуванні смаженої на салі картоплі, свинини, баранини, риби, м'ясних паштетів (зі свинини). Їм приправляють домашню птицю (гуска, качка), дичини, страви з субпродуктів. Чебрець використовують також при варінні жирної риби.
Чебрець поєднується зі стравами з яєць, сирами. Незаперечна його популярність при копченні продуктів, ніяка пряність більше не підкреслює смак супу з сочевиці, гороху і квасолі, як чебрець. В свіжому і сушеному вигляді чебрець використовують при засолюванні огірків, помідорів, патисонів
найсильніша (від латинського Thymus, грецького thymon - сила) спеція – Чебрець!
Чебрець (Thymus) – рід сильно ароматних напівчагарничків сімейства Губоцвіті (Labiatae), відомий також як чебрець, чебрець, богородская трава, материйка.
Відомо понад 400 видів чебрецю, найбільш використовувані Чебрець Звичайний (Thymus vulgaris) і Чебрець Повзучий (Thymus serpillum). Використання в кулінарії спеції чебрець
У кулінарії використовуються листя чебрецю. Вони у чебрецю жорсткі, майже шкірясті, короткочерешкові, з пластинками довгастої форми.
Кращі кухарі чебрець використовують як приправу, воліючи, природно, додавати свіжу рослину, що, на жаль, не завжди можливо. Столова ложка свіжого чебрецю прирівнюється до чайній ложечці сухого.
Чебрець має приємним сильним ароматом, гострим, сильно пряним гіркуватим смаком.
В якості спеції використовують ароматні, багаті вітамінами листя чебрецю. Він покращує смак, повідомляє аромат, дає гірчинку. Залишається однією з провідних прянощів в пекарському справі. Покращує запах і смак овочевих страв, особливо з картоплі і капусти.
Чебрець як приправа для жирної їжі не тільки значно покращує і збагачує смак, але і сприяє її перетравленню.
Можна сказати, просто необхідний при готуванні смаженої на салі картоплі, свинини, баранини, риби, м'ясних паштетів (зі свинини). Їм приправляють домашню птицю (гуска, качка), дичини, страви з субпродуктів. Чебрець використовують також при варінні жирної риби.
Чебрець поєднується зі стравами з яєць, сирами. Незаперечна його популярність при копченні продуктів, ніяка пряність більше не підкреслює смак супу з сочевиці, гороху і квасолі, як чебрець. В свіжому і сушеному вигляді чебрець використовують при засолюванні огірків, помідорів, патисонів
Характеристики
Код товару
116
Вид
чебрець (чебрець)
Упаковка
поліетиленовий пакет
Производитель
Собственное производство
Вес
100 г
Состав
Чабрец сушенный отборный измельченный
Страна производства
Украина