Спеція/приправа пожитник/шамбала сенна насіння сушене 100г
Спеція/приправа пожитник/шамбала сенна насіння сушене 100г
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
85 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Пожитник,Застосування в кулінарії
Національні кухні: індійська, вегетаріанська, єгипетська, європейська, кавказька.
Класичні страви: ароматизація штучного кленового сиропу і мангового чатні, єгипетський золотий чай хельба, арабський хліб хулба, бастурма, зелений сир (сушені подрібнені листя). Входить до складу сумішей: каррі, чубриця (болгарія), аджика, хмелі-сунелі (сушені подрібнені листя). Використання: Листя шамбали вживаються в свіжому і сушеному вигляді в індійській і кавказької кухні часто в поєднанні з овочами, шпинатом, картоплею, ямс. Насіння вживаються частіше, в молотом стані. Додають в рибні та овочеві страви. Будучи цінним джерелом білка, шамбала незамінна в вегетаріанської кухні.
Застосування: М'ясо, риба, овочі, соуси, кондитерські вироби, заготовки, напої, сир
Застосування в медицині
Загальна характеристика: Відвар або настій насіння шамбали дуже помічне: він допомагає при збільшеній печінці і селезінці, подагрі, діабеті і дизентерії. В останньому випадку слід пити настій злегка підсмажених насіння. У поєднанні з валеріаною пажитник служить хорошим зміцнює нерви тоніком. Загальний вплив шамбали на організм людини: Травна система:
В Аюрведі настоєм шамбали лікують гастрити і виразкову хворобу: настій покриває стінки внутрішніх органів захисної слизом, що надає позитивний вплив.
Сприяє поліпшенню перистальтики кишечника.
Застосовується проти шлункових спазмів, для заспокоєння болів в животі.
Збуджує апетит.
Покращує обмінні процеси.
Пророслі насіння використовують як лікувальний харчовий продукт при нетравленні.
Отчищает організм від токсинів і тим самим усуває неприємний запах тіла.
Органи дихальної системи:
Відмінний засіб при лікуванні простудних і легеневих захворюваннях.
При сухому кашлі дуже допомагає молочний відвар з шамбалою.
При хворому горлі використовується для полоскання міцний настій шамбали.
Відхаркувальний ефект.
Поліпшення шкіри:
Пасту з насіння пажитника можна накладати на фурункули, бородавки, виразки, що погано загоюються рани, так як в насінні шамбали міститься багато рослинного слизу і клеючих речовин.
Такі компреси особливо допомагають при панарицій (запалення нігтьової пластини)
Національні кухні: індійська, вегетаріанська, єгипетська, європейська, кавказька.
Класичні страви: ароматизація штучного кленового сиропу і мангового чатні, єгипетський золотий чай хельба, арабський хліб хулба, бастурма, зелений сир (сушені подрібнені листя). Входить до складу сумішей: каррі, чубриця (болгарія), аджика, хмелі-сунелі (сушені подрібнені листя). Використання: Листя шамбали вживаються в свіжому і сушеному вигляді в індійській і кавказької кухні часто в поєднанні з овочами, шпинатом, картоплею, ямс. Насіння вживаються частіше, в молотом стані. Додають в рибні та овочеві страви. Будучи цінним джерелом білка, шамбала незамінна в вегетаріанської кухні.
Застосування: М'ясо, риба, овочі, соуси, кондитерські вироби, заготовки, напої, сир
Застосування в медицині
Загальна характеристика: Відвар або настій насіння шамбали дуже помічне: він допомагає при збільшеній печінці і селезінці, подагрі, діабеті і дизентерії. В останньому випадку слід пити настій злегка підсмажених насіння. У поєднанні з валеріаною пажитник служить хорошим зміцнює нерви тоніком. Загальний вплив шамбали на організм людини: Травна система:
В Аюрведі настоєм шамбали лікують гастрити і виразкову хворобу: настій покриває стінки внутрішніх органів захисної слизом, що надає позитивний вплив.
Сприяє поліпшенню перистальтики кишечника.
Застосовується проти шлункових спазмів, для заспокоєння болів в животі.
Збуджує апетит.
Покращує обмінні процеси.
Пророслі насіння використовують як лікувальний харчовий продукт при нетравленні.
Отчищает організм від токсинів і тим самим усуває неприємний запах тіла.
Органи дихальної системи:
Відмінний засіб при лікуванні простудних і легеневих захворюваннях.
При сухому кашлі дуже допомагає молочний відвар з шамбалою.
При хворому горлі використовується для полоскання міцний настій шамбали.
Відхаркувальний ефект.
Поліпшення шкіри:
Пасту з насіння пажитника можна накладати на фурункули, бородавки, виразки, що погано загоюються рани, так як в насінні шамбали міститься багато рослинного слизу і клеючих речовин.
Такі компреси особливо допомагають при панарицій (запалення нігтьової пластини)
Характеристики
Код товару
116
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Упаковка
поліетиленовий пакет
Вес
100 г
Состав
Пажитник семена
Тип специй
Пажитник