Спеція/приправа червоний перець чилі пластівцями 100 г
Спеція/приправа червоний перець чилі пластівцями 100 г
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
140 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
35 ₴
Нова Пошта
75 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Оплата
WayForPay
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Червоний перець чилі справді є унікальною спецією, адже тільки він здатний додати вашій страві гострий і пекучий смак. Звичайно ж є чорний перець, але він не володіє таким яскравим смаком, а швидше за все використовується для додання їжі специфічного аромату. Перець чилі відмінно підходить для приготування м'ясних, рибних страв і овочевих страв. Також на його основі виготовляють різні соуси, такі як відомий всім соус табаско або індійський соус. Крім індійської кухні, перець чилі активно використовується в азіатській, іспанської, української, молдавської кухні.
Перець чилі можна використовувати як в свіжому вигляді, так і в засушеному, у вигляді порошку та лусочок. Стручки червоного перцю володіють яскравим і насиченим пекучим смаком, що головною мірою надають йому насіння і перегородки. Тому якщо ви збираєтеся приготувати страву з використання свіжих стручків, то обов'язково очистіть їх від насіння, тоді їжа вийде більш вишуканою і пікантною.
Головне — пам'ятати, що мелений червоний перець краще додавати за 5-7 хвилин до готовності страви, а не посипати при подачі до столу.
Перець чилі можна використовувати як в свіжому вигляді, так і в засушеному, у вигляді порошку та лусочок. Стручки червоного перцю володіють яскравим і насиченим пекучим смаком, що головною мірою надають йому насіння і перегородки. Тому якщо ви збираєтеся приготувати страву з використання свіжих стручків, то обов'язково очистіть їх від насіння, тоді їжа вийде більш вишуканою і пікантною.
Головне — пам'ятати, що мелений червоний перець краще додавати за 5-7 хвилин до готовності страви, а не посипати при подачі до столу.
Характеристики
Код товару
116
Упаковка
поліетиленовий пакет
Вес
100 г
Тип специй
Перец чили