Насіння гарбуза фіголистого фіцефалія 5 шт. Код/Артикул 72

Насіння гарбуза фіголистого фіцефалія 5 шт. Код/Артикул 72

Насіння гарбуза фіголистого фіцефалія 5 шт. Код/Артикул 72 від компанії greencard - фото 1
1 100 ₴ 1 400 ₴
-21%
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. Плод займає гідне місце в кулінарії, тушкування, соління, смаження тощо. Фіцефалія (струмом фіголистий). Не перепорошується з іншими гарбузами. М'якоть щільна, біла, схожа на кабачок, використовується в супах і для тушкування з іншими овочами. Зберігання до 3 років. Дуже смачні молоді плоди. Використовувати як кабачки. М'якоть у гарбуза біла та соковита. Немає в цьому гарбузі каротину, але вона багата на цукри, крохмаль, соковитість, солодкість і кавуновий аромат і досить великою кількістю пектину. Дуже невибаглива в вирощуванні та що найчудовіше — зберігається до 2 років.З неї готують цукати, овочеві рагу, каші, обсмажують як кабачки.У народній медицині фіголистну гарбузу застосовують для лікування підшлункової залози, захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи. Гарбуз допомагає під час хвороб печінки та нирок, а також жовчного міхура. Фіцелія покращує вироблення інсуліну, сприяє виведенню з організму холестерину. Як дієтичного харчування її вводять до раціону хворих на гастрит, виразку, коліту. Для приготування зборів, відварів використовуються всі частини культури: коріння, стебла, листя, насіння, плоди. У листі гарбуза міститься багато корисних мікроелементів: кальцій, фосфор, натрій, залізо. Велика кількість вітаміну групи B міститься в перетинах і плодах гарбуза. Їх використовують під час лікування артриту, ревматизму. Крім цього, фіцефалія допомагає в разі опіків, псоріазу та інших шкірних захворювань.Рослина з гарбузових . Плюси : дуже багатоплідна , стійка до хвороб , має дуже гарну лежкість ( за деякими даними може зберігатись до 3-ох років ) , чудово поїдає птиця і за умови ретельного подрібнення худоба , використовується в кулінарії , не потребує спеціальних умов для зберігання , після замерзання розмерзаючись зберігає форму ( не пливе як гарбуз ).З мінусів : тверда шкірка , має довгі батоги -до 20-ти метрів , тож якщо не контролювати захопить багато території.

Характеристики

Код товару
72
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Тип посадкового матеріалу
насіння посівне
Культура
гарбуз
Ступінь дозрівання
пізньостиглий
Показати всі