34 шт Дой-пак РЕТОРТ 95х140х25 (90грам) СРІБЛО (для стерилізації) і автоклава Код/Артикул 87 1924

34 шт Дой-пак РЕТОРТ 95х140х25 (90грам) СРІБЛО (для стерилізації) і автоклава Код/Артикул 87 1924

34 шт Дой-пак РЕТОРТ 95х140х25 (90грам) СРІБЛО (для стерилізації) і автоклава Код/Артикул 87 1924 від компанії greencard - фото 1
148 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. Металізований Дой пак реторт-пакет для стерилізація упаковоного продукту в автоклавіВона складається з кількох шарів, які забезпечують стерилізацію продукту при температурі понад 100 градусів і зберігає поживні властивості та якість розфасованої продукції. Реторт пакет- інноваційна заміна металевих і скляних консервних банокМатеріал пакунка: металізований реторт-матеріал завтовшки 85 мкм (12PET / 9ALU / 15OPA / 70СP)Колір пакунка: срібло (аллюміній)Об'єм фасовки: 150мл / близько 90г консерв для тваринУмови стерилізації в даному пакеті:Температура - 120 градусів CЧас - 40 хвилинТиск - 2 - 2,5 Бар Застосування пакунка за ваших умов стерилізації потребує попередніх випробувань. Висилаємо зразки безкоштовно. Технологічний процес фасування в реторт-пакети не відрізняється від стандартного для гнучкої упаковки і полягає в догляданні продукту в сформований пакет і герметичним його запечатування за допомогою запячачного обурудування Продукти в реторт-пакетах нагріваються, щоб знищити мікроорганізми, що знаходяться в них. Багато бактерій, які завдають шкоди продукту, викликають суперечки з дуже високою стійкістю до нагрівання. У той же час термообробки залежать від виду продукту, його маси та структури ламінату упаковки. Наприклад, термін зберігання продукту у складі алюмінієвої фольги становить 2-4 роки, тоді як в інших пакетах - 6-18 місяців. Для порівняння процесів стерилізації різних продуктів за певних рівних умов прийнято такий показник, як мінімальний час термообробки, наприклад:супи нагріваються швидше у порівнянні з тушею бобами і томатними пастами,Великі (об'єднані) пакети нагріваються і охолоджуються повільніше, ніж малі пакети,36 мін - надмірний час процесу для всіх продуктів у пакетах обем 200 мл, достатній для всіх пакетів 450 мл, недостатньо для всіх продуктів у пакетах об'єму 1 р.

Характеристики

Код товару
87 1924
Країна виробництва
Україна
Довжина
140 см
Ширина
95 мм