1 шт Оливкова олія Extra Virgin 1л Код/Артикул 133

1 шт Оливкова олія Extra Virgin 1л Код/Артикул 133 від компанії greencard - фото 1
413 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Оливкова (прованська) олія є популярним і важливим харчовим продуктом із давньою історією та широкою географією застосування. Цінну рідину одержують шляхом прямого холодного віджиму з плодів однойменного дерева. Головна цінність полягає в її ніжному та впізнаваному ароматі, м'якому смаку та універсальності у застосуванні. Адже вона чудово підійде як для заправки салатів та приготування холодних соусів, так і для обсмажування м'яса, риби, овочів, а також випікання хлібобулочних виробів. Завдяки своєму складу, продукт має унікальні цілющі властивості, які роблять його широко вживаним навіть окремо від інших харчових продуктів.

Дбаєте про те, щоб Ваш соус надовго зберіг свою свіжість, первозданні смак та колір? Тоді варто купити оливкову олію оптом та в роздріб від ТМ «Smakolica» для використання її консервуючих властивостей прямо ТУТ.

Опис

  • Олія рослинного походження, що отримується з плодів оливкового дерева;
  • Серед кулінарів ще відоме як «прованське»;
  • Має іспанську, грецьку та італійську «національність»;
  • Видобувається шляхом холодного віджиму;
  • У кімнатній температурі має форму густої (в'язкої) рідини;
  • Твердить у холодному середовищі, але знову повертається в рідкий стан у теплому приміщенні. Тому, зберігати його краще в холодильнику, але перед вживанням завчасно діставати;
  • Має високу температуру утворення диму, що дозволяє використовувати його в жарких кулінарних процесах;
  • Застосовується у всіх куточках Землі для запраки салатів, приготування соусів, смаження, випічки та як харчова добавка для сольного прийому;
  • Наділяє їжу впізнаваним ніжним смаком та ароматом;
  • Здатно знизити кислотність фруктової та гостроти перенасиченої спеціями страви;
  • Надає апетитну м'якість хлібобулочним виробам;
  • Проникає у зовнішні стінки харчових компонентів, що сприяє збереженню свіжості продукції, а також початкових кольорових смакових характеристик соусів і маринадів;
  • Аромат олії дає ефект швидшого насичення, захищаючи від переїдання і допомагаючи покращити стрункість фігури;
  • Є лідером серед рослинних олій за корисним впливом на здоров'я, завдяки багатому вмісту на мононенасичені жирні кислоти, вітаміни та мінерали.

Переперчили м'ясо, що робити?! Не засмучуйтесь, це трапляється з усіма кухарями і лише свідчить про прагнення на краще смак, що саме похвально. Тим більше це не є чимось непоправним, якщо замовити оливкову олію оптом і в роздріб від ТМ «Смаколиця» за цим ПОСИЛАННЯМ, всього кілька крапель якого допоможуть суттєво пом'якшити смак страви.

Cклад

На 100% оливкова олія без сторонніх включень має збалансований природою склад:

  • Олеїнова кислота (омега-9) регулює якісний та кількісний склад холестерину в крові, запобігає несприйнятливості клітинами інсуліну, зміцнює імунітет та запобігає раку молочної залози;
  • Лінолева кислота (омега-6) приводить до норми артеріальний тиск, зміцнює імунітет, уповільнює процеси старіння, сприяє адаптації до зовнішніх факторів;
  • Ліноленова кислота (омега-3) зміцнює та сприяє очищенню стінок судин від холестерину, запобігаючи відкладенню «холестеринових бляшок» та розвитку атеросклерозу, регулює в'язкість крові та нормалізує артеріальний тиск;
  • Пальмітінова кислота відноситься до насичених жирних кислот, які безпосередньо впливають на стійкість олії до високих температур;
  • Вітамін А необхідний формування кісткової тканини, поліпшення зору, зростання нових клітин і уповільнення процесів старіння;
  • Вітамін Е перешкоджає утворенню тромбів, покращує еластичність судин, уповільнює утворення бляшок холестерину, репродуктивну функцію, сприяє засвоєнню вітаміну А і відповідає за відновлення на клітинному рівні;
  • Вітамін К зміцнює стінки судин і забезпечує транспортування кальцію організмом, тим самим регулюючи згортання крові;
  • Вітамін В4 знижує рівень холестерину та концентрацію жирних кислот у крові, очищає від «холестеринових бляшок» стінки судин, сприяє утворенню метіоніну, тим самим знижуючи ризик серцево-судинних захворювань;
  • Вітамін D сприяє засвоєнню кальцію, покращує роботу серцево-судинної системи та головного мозку;
  • Натрій регулює баланс рідини та рівень рН в організмі, сприяє роботі м'язів та нервової системи;
  • Кальцій є основою кісткової тканини, бере участь у передачі нервових імпульсів, регуляції артеріального тиску та згортання крові;
  • Калій відповідає за водний баланс та зниження алергічних реакцій, бере участь у передачі нервових імпульсів та здоровій роботі нирок;
  • Залізо необхідне для процесів кровотворення, кисневого та енергетичного обмінів;
  • Поліфеноли відповідають за колір і гіркуватість, є потужними антиоксидантами.

Як захистити салат від обвітрювання та покращити його апетитні властивості? Додайте в овочеву або фруктову нарізку їстівне змащення. Це сприятиме утворенню захисної плівки, що перешкоджає втраті свіжості, розсипчастості компонентів, позбавленню зайвої гостроти та кислоти. А придбати оливкову олію оптом та в роздріб від ТМ «Smakolica» для заправки салатів Ви легко можете просто натиснувши СЮДИ.

Застосування

  • Заправлення салатів;
  • Приготування соусів та маринадів;
  • Виготовлення хлібобулочних виробів;
  • Для обсмажування та гасіння м'яса, риби, грибів та овочів.

Один з рецептів оливкових пампушок:

Інгредієнти:

  • - борошно пшеничне – 500 г;
  • - цукрова пудра – 125 г;
  • - олія оливкова – 200 мл;
  • - дріжджі сухі – 25 г;
  • - вода тепла – 1 склянка;
  • - цедра апельсинова – 4 ст.
  • - Насіння анісу - 1 ч.л.;
  • - сіль – чверть ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Змішайте дріжджі з|із| 3 ст.л. теплої води;
  2. Розтлумачте аніс і цедру у ступці;
  3. Просійте муку через сито в глибоку миску;
  4. Додайте дріжджі, сіль, пудру, аніс, цедру, 100 мл оливкової олії та залишки води;
  5. Ретельно вимісити тісто, накрийте рушником і залиште на 3 години у теплому місці;
  6. Сформуйте з тіста гладкі кругляші і прокресліть на них зверху ножем навхрест поглиблення півсантиметра глибиною;
  7. Налийте на лист залишки олії і рівномірно розмістіть пампушки;
  8. Випікайте у попередньо розігрітій до 180 0С духовці півгодини;

Смачного!

У цьому рецепті жир виступає запорукою м'якості тіста, смаку і, разом із апельсинової цедрою, аромату середземноморської кухні, і навіть тривалого збереження її свіжості. Замовити оливкову олію оптом та в роздріб від ТМ «Смаколиця» для апетитної випічки Ви можете прямо ТУТ.

Контакти

Оформляйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Львову, Дніпру, Херсону, Одесі, Чернівцям, Харкову, Івано-Франківську та в інші регіони. Хочете забрати самі? За попередньою домовленістю працює точка самовивезення у місті Запоріжжі, за адресою вулиця Каховська, 44, у будні дні з 9 до 17.

Характеристики

Код товару
133
Тип олії
оливкова
Об'єм
1000 л
Тип очищення
нерафінована
Віджим
холодний
Упаковка
пластикова тара
Показати всі