Мальтодекстрин 10кг Код/Артикул 133

Мальтодекстрин 10кг Код/Артикул 133 від компанії greencard - фото 1
2 170 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Мальтодекстрин (декстринмальтоза, патока крохмальна) від ТМ "Смаколиця" близький за своїми властивостями до глюкози і крохмалю, через спорідненість з ними. З його допомогою формується густа і повітряна текстура, поліпшуються смакові якості виробів і заповнюються енергетичні витрати організму. Висока калорійність у поєднанні з хорошою розчинністю в рідинах, помірним, м'яким і приємним смаком робить його більш бажаним у складі багатьох продуктів, ніж звичайний цукор. Патока допоможе з правильним набором ваги, адже вона швидко і легко засвоюється в травному тракті, але повільно розщеплюється, що сприяє тривалому насиченню організму енергією і зростанню м'язової маси. А відсутність різких стрибків глюкози в крові, не призводить до накопичення жирової тканини.

Скандинавські дієтологи радять купити мальтодекстрим (оптом і в роздріб) для виробництва дитячого харчування. Це дасть змогу забезпечити організм, що росте, необхідною енергією без звикання до надмірно солодкого смаку страв.

Опис

  • На вигляд це кремово-білий порошок;
  • Має помірно солодкий смак;
  • Запах відсутній;
  • Добре розчиняється в органічних рідинах незалежно від її температури;
  • Отримують при гідролізі з кукурудзяного, рисового, картопляного або пшеничного крохмалів. За що в кулінарних колах прозваний "патокою крохмальною";
  • Також може іменуватися "декстринмальтозою", з огляду на те, що речовина, в основному, складається з молекул глюкози (декстрину) і мальтози;
  • Швидко і легко засвоюється організмом, але має тривалий період розщеплення, що дає змогу рівномірно і надовго забезпечити організм енергією;
  • Не викликає стрибків цукру в крові;
  • Енергетична цінність становить 380 ккал/100 г;
  • Створює густу і повітряну консистенцію;
  • Згущує, збільшує в'язкість і підтримує однорідність структури;
  • Гальмує кристалізацію і підвищує температурну межу замерзання;
  • Покращує розчинність і засвоюваність корисних речовин (білків, креатину, вітамінів тощо);
  • Полегшує введення у виріб інших інгредієнтів (вітамінів, ароматизаторів, барвників, барвників тощо);
  • Підвищує ситність та енергетичну цінність продукції;
  • Поглинає надлишкову вологу і збільшує термін придатності виробів;
  • Збільшує обсяг сировини і сухих сумішей;
  • Покращує зовнішній вигляд готових продуктів;
  • Виступає альтернативою жиру і стабілізує жирозалежні компоненти в суміші;
  • На відміну від інших вуглеводів, не вимагає багато води для засвоєння, що мінімізує ризик зневоднення організму.

Склад

  • Декстроза (глюкоза) являє собою головне джерело енергії для всіх процесів в організмі (метаболізму, мозкової діяльності, роботи м'язів і внутрішніх органів). Перетворюється печінкою в глікоген на випадки підвищених фізичних, емоційних, інтелектуальних навантажень, голоду;
  • Мальтоза (солодовий цукор) містить у собі безліч вітамінів, амінокислот і мікроелементів. Завдяки чому, швидко засвоюється, а також корисніша за сахарозу і фруктозу як джерело енергії;
  • Декстрин покращує моторику кишківника, апетит, сприяє виведенню токсинів, приведенню в норму рівнів холестерину і глюкози в крові;
  • Мальтодекстроза (мальтотріоза) володіє високим глікемічним індексом і низькою швидкістю розщеплення, що дає змогу швидко і тривало забезпечувати організм енергією.

Як надовго зберегти свіжість фруктів? Багато продавців яблук, наприклад, покривають їх воском, який потім доводиться змивати під теплою водою. Але існує і більш економічний та їстівний спосіб у вигляді крохмальної патоки. Яка також блокує доступ кисню, як каталізатор псування, до продукту. Щоб замовити мальтодекстрин від ТМ "Smakolica" безпосередньо у виробника (оптом чи в роздріб), натисніть ТУТ.

Застосування

Як нестандартний варіант, пропонуємо вам спробувати рецепт молекулярної кухні "Рибу на вугіллі з попелом і лимонною піною":

Інгредієнти:

  • - філе лосося (або іншої риби за смаком) - 600 г;
  • - морквина (або маніока) - 3-5 штук;
  • - олія оливкова рафінована - 100 мл;
  • - сіль - чверть ч.л.;
  • - мальтодекстрин - 30 г;
  • - сік лимонний - 150 мл;
  • - вода - 650 мл;
  • - лецитин соєвий - 1 ч.л.;
  • - натуральний харчовий барвник чорного кольору - на кінчику ч.л.;
  • - приправи за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Очистіть моркву (маніоку) і наріжте на пеньки 3-5 см. Зробіть невеликі поздовжні надрізи для імітації тріщин у вугіллі;
  2. Наберіть близько півлітра води в каструлю і всипте туди барвник. Перемішайте і всипте моркву (маніоку);
  3. Доведіть до кипіння на сильному вогні. Кип'ятіть півгодини на середньому вогні;
  4. Паралельно наріжте рибу невеликими шматочками. Натріть їх сумішшю солі, спецій і 20 мл оливкової олії. Загорніть у харчову фольгу і помістіть на деку в попередньо прогріту до 200 0С духовку на 20 хв;
  5. Поки вугілля варяться, а риба печеться, займіться попелом. Для цього змішайте в мисці 80 мл оливкової олії та сіль, а потім помішуючи виделкою повільно всипте мальтодекстрин. Має вийти порошкоподібна маса. Якщо необхідно, збільште дозу патоки. Для антуражу можна додати чорного барвника на кінчику зубочистки;
  6. Безпосередньо перед подачею зробіть піну, змішавши лимонний сік із водою. Візьміть блендер (міксер, вінчик) і всипте лецитин. Збивайте на великій швидкості до появи густої піни;
  7. Для сервірування дістаємо пофарбовані коренеплоди і просушуємо їх паперовим рушником. Частина вугілля укладається безпосередньо під шматочок риби, а інші кладуться поряд. Присипаємо вугілля попелом, зверху кладемо рибу і наносимо на неї піну;

Усі інгредієнти смачні та їстівні. Смачного!

Не можете знайти всі необхідні інгредієнти на магазинних полицях? Спробуйте покупки онлайн! Це швидко, зручно, величезний вибір і навіть із послугами доставки. Придбати мальтодекстрин, сіль, олію оливкову, лецитин соєвий, куркуму мелену, перець чилі мелений, паприку та багато іншого від ТМ "Смаколиця"оптом і вроздріб Ви завжди можете за цим ПОСИЛАННЯМ.

Контакти

Оформляйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Львову, Дніпру, Херсону, Одесі, Кривому Рогу, Ужгороду та в інші регіони. Хочете забрати самі?! За попередньою домовленістю, працює точка самовивозу в місті Запоріжжя за адресою вулиця Каховська, 44.

Характеристики

Код товару
133