Камедь гуарова 250г Код/Артикул 133

Камедь гуарова 250г Код/Артикул 133 від компанії greencard - фото 1
186 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
133

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Камедь (смола) гуарова (гуара, Е412) є натуральним деревним клеєм. При додаванні в кулінарні вироби виявляє загущаючі, емульгуючі, структуруючі, що підвищують в'язкість та стабілізуючі властивості. Важливий компонент у виробництві морозива та заморожених продуктів, що уповільнює утворення кристалів льоду. Високий вміст клітковини сповільнюється всмоктування вуглеводів, що веде до тривалого насичення організму енергією та нормалізації рівня глюкози у крові. А завдяки ефекту набухання допоможе збільшити обсяг продукції, знизити калорійність їжі і виключить переїдання, що неодмінно позитивно позначиться на стрункості фігури.

Надати звичним стравам незвичайний вигляд без зміни їх кольору, смаку та аромату не є тривіальним завданням, поки у вас немає харчової добавки Е412. З її допомогою можна загуснути перші страви, приготувати фруктове або молочне желе із соків і молока, відповідно, зробити густішою підливу, щоб вона не розтікалася і рівномірно розподілялася по виробу та інші потреби. Купити ж камедь гуарову від ТМ «Смаколиця» Ви можете оптом і в роздріб ТУТ.

Опис

  • Має порошкоподібну консистенцію;
  • Білого, із сірим або жовтим відтінком, кольору;
  • На смак та запах нейтральна;
  • Екстрагується із насіння горохового дерева;
  • Належить до натуральних продуктів рослинного походження;
  • У складі продукції вказується як харчова добавка Е412;
  • Енергетична цінність становить 23 ккал/100 г;
  • Відмінно розчиняється у воді будь-якої температури, утворюючи колоїдний розчин;
  • Нерозчинна в оліях, жирах та інших натуральних розчинниках;
  • Утворює структурований гель та уповільнює кристалізацію;
  • Потужний природний загусник (у 8 разів сильніший за кукурудзяний крохмаль);
  • Демонструє високу в'язкість;
  • Створює легку плівку;
  • При контакті з сильними кислотами відбувається гідроліз і втрата в'язкості;
  • Концентровані луги теж знижують в'язкість утвореної суміші;
  • Реакція із бурою призводить до утворення желеподібної маси;
  • Стійка до заморозків та розморозків;
  • Відмінно утримує вологу;
  • Чи здатна продовжувати термін зберігання продукції;
  • Знижує калорійність та глікемічний індекс виробів, чим сприяє схуднення;
  • Добре поєднується, доповнюючи та посилюючи характеристики, з крохмалями, альгінатами, ксантаном, агар-агаром, карагенаном та іншими смолами.

Замовити камедь гуарову від ТМ «Smakolica» (оптом і вроздріб) для підвищення стійкості до високотемпературного впливу - крок до підкорення чергової кулінарної вершини. Адже він доповнить термостійкі властивості виробів з альгінатами.

Склад

  • Камедь гуарова:
  • Галактоманнан є харчовим волокном, що активно поглинає вологу і за рахунок цього збільшується в обсязі, що веде до швидкого насичення та зниження глікемічного індексу споживаних продуктів харчування;
  • Манноза підтримує здоров'я сечовивідної та серцево-судинної систем, стимулює вимивання інфекції з організму, пригнічує зростання шкідливих бактерій та сприяє розмноженню корисної мікрофлори в кишечнику, підвищує засвоєння білка;
  • Галактоза бере участь у створенні стінок клітин та підвищує еластичність тканин, стимулює зростання корисної мікрофлори в кишечнику.

Стійкість до екстремально низьких температур без порушення структури – це той бажаний ефект, якого прагнуть досягти виробники замороженої продукції. Придбати камедь гуарову оптом та в роздріб від ТМ «Смаколиця» для створення стійкого до кристалізації морозива Ви можете вже ЗАРАЗ.

Застосування

  • Хлібобулочні вироби;
  • сири;
  • Крем-супи;
  • Жири та олії;
  • Соуси;
  • Рибні консерви;
  • Кисломолочні продукти;
  • Соки;
  • Смузі;
  • Десерти;
  • Желе;
  • Джеми;
  • Морозиво.

Один із рецептів літньо-ягідного смузі:

Інгредієнти:

  • - вода – 0,5 л;
  • - ягоди (ожина, малина, смородина – на Ваш вибір, можна й кілька видів) – 50 г;
  • - молоко кокосове – 50 г;
  • - меланж (яєчний порошок) – 10 г;
  • - фруктоза – 10 г;
  • - камедь гуарова - 2 г;
  • - лід – 2 кубики;
  • - м'ята свіжа – 2 гілочки;

Спосіб приготування:

  1. У блендер всипте ягоди, меланж і влийте кокосове молоко. Добре збийте;
  2. Додайте фруктозу, камедь, воду та лід. Добре збийте;
  3. Розлийте склянками, вставте трубочки і прикрасьте свіжою м'ятою;

Смачного!

Такий напій допоможе легше пережити спекотні дні і, в силу малої калорійності, допоможе зберегти стрункість фігури. Щоб купити камедь гуарову від ТМ «Smakolica» оптом та в роздріб за ціною виробника для освоєння смачних рецептів, переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.

Контакти

Придбати продукцію можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за телефоном (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (у Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одесу, Хмельницький, Тернопіль та інші регіони). За попередньою домовленістю працює точка самовивезення замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.