Мальтодекстрин Е1400, 250г. MALTODEXTRIN Код/Артикул 133
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Мальтодекстрин (крохмальна патока, декстринмальтоза) є природним загусником і емульгатором. Може використовуватися як заміна жиру в морозива, ковбасах, майонезі та інших кулінарних виробах. Завдяки малій щільності, він ідеально підходить для збільшення об'єму та розсипчастості сухих сумішей, а також стабілізує інгредієнти з високим вмістом жиру. А через здатність миттєво розчинятися в рідині будь-якої температури, збільшує розчинність сумішей. Має здатність перетворювати жирні продукти на сніг, що тане в роті. Використовується для продовження свіжості фруктів, приготування їстівних плівок, поліпшення форми продукції, зниження її солодкості та глікозичного індексу.
На запитання, «що треба додати в суміш для її підсушування та підвищення розчинності». Є очевидна відповідь — декстринмальтозу. Це зумовлено високою гігроскопічністю самої патоки. Купити ж мальтодекстрин від ТМ «Смаколиця» Ви можете оптом чи в роздріб прямо ТУТ.
Опис
- Легкий розсипчастий порошок;
- Колір від чисто білого до білого з кремовим відтінком;
- Смак солодкий;
- Запах немає;
- Чудово розчинимо у воді та інших рідинах за будь-якої температури;
- Синтезується з кукурудзяного, картопляного або рисового крохмалю за допомогою ферментації;
- Регулює в'язкість;
- Загущує;
- Емульгує;
- Сповільнює процеси зміни кольору;
- Розпушує;
- Надає зовнішню та структурну форму;
- Підвищує енергетичну цінність;
- Покращує розчинність і розсипчастість сумішей;
- Може замінювати жир;
- Перетворює жирні продукти на сніг, що тане в роті;
- Спрощує додавання інгредієнтів із мінімальними дозуваннями (фарбувальників, ароматизаторів, вітамінів та ін.);
- Поглинає надлишкову вологу та продовжує термін придатності продукції;
- Швидко та довго заповнює енерговитрати;
- Легко всмоктується й не вимагає великої кількості води для засвоєння;
- Є продуктом органічного походження й схвалений до застосування, навіть вагітними.
Йогурт вийшов рідкішим, ніж хочеться. Що робити? Додайте крохмальну патоку! Замовити мальтодекстрин від ТМ «Smakolica» для регуляції в'язкості напоїв можна оперативно ТУТ.
Склад
- Глюкоза (декстроза) є головним постачальником енергії для всіх процесів життєдіяльності. Вона необхідна для обмінних процесів, ефективної роботи мозку, м'язів і внутрішніх органів. Перетворюється печінкою на глікоген на випадки підвищених навантажень і голоду;
- Мальтоза (солодовий цукор) містить у собі безліч вітамінів, амінокислот і мікроелементів. Завдяки цьому, швидко засвоюється й корисніший за сахарози та фруктози як джерело енергії;
- Декстрин покращує моторику кишківника, апетит, сприяє виведенню токсинів, приведенню в нормі рівнів холестерину та глюкози в крові;
- Мальтотріозу (мальтодекстроза) завдяки високому глікемічному індексу та низькій швидкості розщеплення, швидко та довго забезпечує організм енергією;
- Фосфор необхідний для виробництва енергії, росту кісток, справного функціонування м'язів і нервової системи;
- Кальцій являє собою основу кісткової тканини та зубів, бере участь у передаванні нервових імпульсів, регуляції артеріального тиску та згортання крові;
- Залізо відповідає за кровотворення, відновлення ДНК, кисневий та енергетичний обмін;
- Магній нормалізує серцевий ритм, знижує артеріальний тиск, усуває спазми м'язів і болі в суглобах, спільно з кальцієм підвищує щільність кісток;
- Натрій відповідає за гарну роботу м'язів і нервової системи;
- Калій є незамінним компонентом у роботі серцево-судинної системи.
Необхідно продовжити свіжість фруктів? Присипте їх декстрингмальтозою. Вона створить бар'єр від кисню, чим запобіжить процеси окиснення та гниття. А щоб придбати мальтодекстрин від ТМ «Смаколиця», переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.
Застосування
Рецепт бездрожевого хліба:
Інгредієнти:
- - борошно пшеничне — 500 г;
- - вода — 250 мл;
- - закваска пшенична — 120 г;
- - мальтодекстрин – 1 ч.л.;
- - соль – 1 ч.л.;
Спосіб приготування:
- Змішайте закваску, 400 г борошна, воду та залиште на 1 годину;
- Додайте сіль, мальтодекстрин і вимивайте 10 хв;
- Розтягніть і складіть тісто та залиште на 1 годину;
- Повторіть процедуру та потім також через годину;
- Сформуйте буханку та присипте борошном, що залишився;
- Покладіть у присипаний борошном вафельний рушник, загорніть у пакет, зав'яжіть і поставте в холодильник на 12 годин;
- Вийміть з холодильника та залиште в теплому місці на 2 години;
- Викладіть на деко, застелений пергаментом, і зробіть надрізи;
- Випікайте в попередньо прогрітій до 250 0З духовкою під ковпаком 15 хв;
- Зніміть ковпак, знизьте температуру до 180 0З і випікайте ще 20 хв;
Смачного!
У цьому рецепті крохмальна патока потрібна для надання форми бездрожовому хлібу, яка купується в процесі розпушування. Замовити мальтодекстрин від ТМ «Smakolica» гуртом і в роздріб Ви можете, просто натиснувши СЮДА.
Контакти
Оформляйте покупки прямо на сайті або телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києві, Львові, Дніпру, Херсону, Одесі, Кривому Рогу, Ужоруху, Миколаєву та в інші регіони. Хочете забрати самі?! За попередньою договореністю, працює точка самовитягу в місті Запоріжжя за адресою вулиця Каховська, 44.