1 шт Альгінат натрію 1кг Код/Артикул 133

1 шт Альгінат натрію 1кг Код/Артикул 133 від компанії greencard - фото 1
1 537 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Альгінат натрію (Е401) надає структуру і в'язкість рідким розчинам, стабілізує емульсії. Його властивості прекрасного загусника та гелеутворювача активно використовують у харчовій промисловості. Він входить до рецептури різних десертів, сирів, соусів, кисломолочних продуктів, консервації та морозива. Відмінно утримує вологу у випічці та кондитерських виробах, дозволяючи їм надовго зберігати свіжість. Може служити покриттям та засобом для капсулювання. Також знайшов своє застосування в освітленні та очищенні вина, соків, виробництві цукру-сирцю та замутнінні безалкогольних напоїв. Завдяки неперетравлюваності в ШКТ та сорбційним властивостям, сприяє виведенню з організму шлаків, токсинів, радіонуклідів та солей важких металів. Крім усього, цінується ще й за антацидну (зниження активності шлункового соку) властивість.

Експерти з молекулярної кухні рекомендують замовити альгінат натрію (оптом або в роздріб) як необхідний компонент для створення нових дивовижних структур звичних страв. Простота використання та здатність зберігати властивості після розморожування дозволяють без особливих витрат покращити рецептуру того ж таки морозива.

Опис

  • Екстрагується з морських водоростей;
  • Маркується як харчова добавка Е401;
  • Має вигляд сухої порошкоподібної сипучої речовини;
  • Колір від кремово-білого до світло-коричневого;
  • Має нейтральний смак і запах;
  • Добре розчиняється у воді;
  • Чудово утримує вологу;
  • Чинить стабілізуючу та емульгуючу дію;
  • Належить до желюючих речовин;
  • Використовується для покриття та капсулювання;
  • Освітлює та очищає вино та натуральні соки;
  • Замутнює безалкогольні напої;
  • Зберігає свої властивості при заморожуванні та наступному розморожуванні;
  • Зустрічається у рецептах багатьох кулінарних практик;
  • Не перетравлюється ШКТ і має властивості сорбенту;
  • регулює кислотність шлункового соку;
  • Знижує рівень холестерину у крові;
  • Натуральний і нешкідливий навіть алергіків.

Виробники хлібобулочних та м'ясних виробів задаються питанням як продовжити свіжість своєї продукції. І на допомогу їм приходить харчова добавка Е401. Купити альгінат натрію від ТМ «Смаколиця» для утримання вологи у виробі можете ТУТ(оптом і вроздріб).

Склад

  • Органічна натрієва сіль альгінової кислоти з хімічною формулою (C6H7O6Na)n:
  • Альгінова кислота виводить з організму іони важких металів, покращує діяльність серцево-судинної системи та запобігає набору зайвих кілограмів;
  • Альгінат має загущаючі та пластифікуючі властивості, які і дозволяють перетворювати структуру рідких речовин;
  • Полісахарид природного походження;
  • Складається із залишків D-маннуронових та L-гулуронової кислот;
  • Гіалуронова кислота ефективно затримує рідину в тканинах епідермісу, зберігаючи таким чином пружність і свіжість. Розподіляє ланцюжки колагену та еластину, покращуючи зовнішню привабливість;
  • Маннуронова кислота уповільнює процеси старіння та надає значний ліфтинг-ефект.

Багато домогосподарок засмучуються, коли гарний желейний торт не може пережити літнього застілля без зберігання в холодильнику до подачі на стіл. Цю проблему можна вирішити. Для створення стійкого до впливу спеки желе можна придбати альгінат натрію від ТМ «Smakolica» вже ЗАРАЗ (оптом або в роздріб).

Застосування

  • Як загусник і гелеутворювач у десертах, сирах, кисломолочних виробах, соусах, консервації та морозиві;
  • Вологовтримуючий компонент у випічці та кондитерському ремеслі;
  • Як освітлювач та очищувач вина та натуральних соків;
  • Для замутнення безалкогольних напоїв;
  • Компонент у виробництві цукру-сирцю.

Правила застосування:

  1. - Додайте в теплу воду в необхідних пропорціях (зазвичай вказані в рецепті) і ретельно перемішайте;
  2. - альгінат набухає повільно та утворює гель;
  3. - додавати до інших продуктів слід не чекаючи повного загущення, з температурою суміші вище 40?0С.

Використання правильно підібраних харчових добавок суттєво розширює можливості створення кулінарних шедеврів. І те, що ще вчора здавалося неможливим, вже тішить найвибагливіших гурманів. Щоб купити альгінат натрію від ТМ «Смаколиця» оптом та в роздріб, натискайте на це ПОСИЛАННЯ.

Контакти

Оформляйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Харкову, Дніпру, Одесі, Львову, Полтаві, Чернівцям та в інші регіони країни. Самовивезення в місті Запоріжжя розташована за адресою вулиця Каховська, 44.

Характеристики

Код товару
133