Альбумін Харчовий (яєчний білок) 1кг Код/Артикул 133

Альбумін Харчовий (яєчний білок) 1кг Код/Артикул 133 від компанії greencard - фото 1
2 380 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
133

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Альбумін харчовий є найважливішим харчовим компонентом у період активного росту дитячого організму, інтенсивних навантажень і відновлення від травм. Він зберігає всі цілющі та поживні властивості свіжого курячого (яєчного) білка і водночас має низку переваг. По-перше, він повністю зводить нанівець ризик зараження небезпечними інфекційними захворюваннями від продукту. По-друге, істотно підвищує термін збереження природного протеїну. По-третє, прискорює процес приготування страв. По-четверте, виключає виробничі втрати. По-п'яте, вимагає витрати меншої кількості речовини для досягнення рівнозначного із сирим продуктом ефекту.

Що робити, якщо за рецептом для випічки необхідно використовувати яєчний білок, а в холодильнику жодного яйця? Для таких моментів корисно мати в запасі сухий яєчний білок, який легко і довго зберігається, а в потрібний момент спокійно замінить свіжого побратима. Купити ж альбумін харчовий від ТМ "Смаколиця" Ви можете оптом чи в роздріб ТУТ.

Опис

  • Отримують шляхом зневоднення яєчного курячого білка і подальшого його помелу до найдрібнішого стану;
  • Порошок кремового кольору майже не має смакових і ароматичних властивостей;
  • Повністю зберігає всі поживні та корисні характеристики свіжого яйця;
  • Довго зберігається (у відкритій упаковці до року, а в запечатаному вигляді кілька років);
  • Виключає ризик зараження бактеріями сальмонели навіть у сирому вигляді;
  • Просто зберігати, транспортувати і використовувати (немає вимог до температурних режимів і крихкості шкаралупи свіжих яєць);
  • Має малу витрату і прискорює процес готування;
  • Унеможливлює виробничі втрати, пов'язані із залишками білка на шкаралупі та жовтки, що не стали в пригоді;
  • Має високу поживну і цілющу цінність;
  • Служить основою популярного кондитерського декору (айсингу);
  • Використовується для приготування хлібобулочних і кондитерських виробів, напоїв, кремів і соусів.

Склад

  • Сухий яєчний білок курей, без домішок:
  • Вітаміни групи В допомагають виробити енергію з їжі, знизити рівень "поганого" холестерину, артеріальний тиск і роботу серцево-судинної системи. Також благотворно впливають на нервову та імунну системи, підвищуючи загальну опірність;
  • Магній (Mg), кальцій (Ca), натрій (Na) і калій (K) зміцнюють кісткову тканину, позитивно впливають на ЦНС і серце, рівень глюкози в крові та артеріальний тиск, усувають больові симптоми в суглобах і запобігають судомним скороченням м'язів;
  • Сірка (S) пригнічує запальні процеси, зміцнює імунітет, знищує шкідливі мікроорганізми та паразитів. Разом із залізом відповідають за транспортування кисню до органів, тим самим сприятливо впливаючи на роботу мозку;
  • Молібден (Mo) сприяє виведенню токсинів з організму;
  • Цинк (Zn) сприяє метаболізму і росту м'язової маси, відповідає за правильність сприйняття смаку і запаху, регулює вироблення гормонів і сприяє процесам регенерації;
  • Йод (I) необхідний для продуктивної роботи щитоподібної залози та мозку, а також захищає організм від шкідливого впливу радіації.

Спортивні дієти неодмінно містять страви з високим вмістом протеїну. Це необхідно для відновлення і приросту м'язової маси. Це ж важливо дітям для активного зростання і всім людям у період відновлення після травм, операцій і захворювань, а також для подолання важких фізичних навантажень. Замовити ж альбумін харчовий від ТМ "Smakolica" для активного росту організму і здоров'я Ваших м'язів можна оптом чи в роздріб, перейшовши за цим ПОСИЛАННЯМ.

Застосування

  • Хліб;
  • Торти;
  • Тістечка;
  • Пироги;
  • Млинці;
  • Пончики;
  • Пиріжки;
  • Печиво;
  • Пряники;
  • Зефір;
  • Суфле;
  • Крем;
  • Помадка;
  • Коктейлі.

Один з рецептів айсингу:

Інгредієнти:

  • альбумін - 1ст.л.;
  • вода - 70 мл;
  • цукрова пудра - 2,5 склянки;
  • ваніль - на кінчику ч.л.;
  • сік лимонний - кілька крапель;

Спосіб приготування:

  1. Змішайте в мисці пудру, білок і ваніль;
  2. Влийте теплу воду;
  3. Збийте міксером 6 хв і додайте наприкінці сік лимона;
  4. Гарного декору та смачного!

Приготовленою малювальною масою можна декорувати великодні паски, імбирне печиво, кекси, пряники, торти та інші кондитерські вироби. Їй можна легко надати будь-який колір, смак і запах, використовуючи відповідні харчові добавки. А придбати альбумін харчовий від ТМ "Smakolica" як базу Ви можете в роздріб чи оптом, просто натиснувши ТУТ.

Контакти

Придбати продукцію можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за номером (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (до Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Херсона, Одеси та інших регіонів). За попередньою домовленістю, працює і точка самовивозу замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.