Альбумін Харчовий (яєчний білок) 200г Код/Артикул 133

Альбумін Харчовий (яєчний білок) 200г Код/Артикул 133 від компанії greencard - фото 1
579 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Альбумін харчовий володіє всіма корисними і поживними властивостями яєчного курячого білка, але, водночас, виключає, навіть у сирому вигляді, ризик зараження небезпечними захворюваннями. До того ж, його термін зберігання в рази перевищує терміни для сирих яєць. Простота і зручність у використанні допомагають уникнути непотрібних втрат, витрат на зберігання і транспортування. А початкова відокремленість від жовтка, істотно прискорює кондитерське виробництво.

Хочете прикрасити великодні паски білковою глазур'ю, але побоюєтеся, щоб не заразитися сальмонельозом? Тоді зневоднений варіант яєчного білка допоможе Вам у цьому. Він абсолютно ідентичний свіжому, але виключає всі небезпечні фактори, пов'язані зі шкідливими бактеріями. Купити альбумін харчовий від ТМ "Смаколиця" Ви можете оптом та в роздріб ТУТ.

Опис

  • Продукт отримують у процесі зневоднення яєчного білка;
  • Отриманий порошок кремового кольору майже не має ароматичних і смакових властивостей;
  • Повністю зберігає всі поживні та корисні характеристики свіжого продукту;
  • Завдяки позбавленню вологості, має суттєво збільшений термін зберігання (у відкритій упаковці до року, а в запечатаному вигляді кілька років);
  • Абсолютно безпечний у термічно необробленому вигляді;
  • Простий у використанні, зберіганні та транспортуванні (немає вимог до температурних режимів і крихкості свіжих яєць);
  • Економно витрачається;
  • Виключає втрату частини яйця (жовтків), як у разі готування зі свіжих;
  • Прискорює кулінарне виробництво крему, помадки, хлібобулочних і кондитерських виробів, соусів та напоїв.

Хочете здивувати всіх свіжою випічкою без використання молока і борошна? Вам у цьому дуже допоможе сухий яєчний білок. А замовити альбумін харчовий від ТМ "Smakolica" можна оптом та в роздріб, перейшовши за цим ПОСИЛАННЯМ.

Склад

На 100 % складається з висушеного яєчного білка куриці, який включає в себе:

  • Вітаміни групи В допомагають виробити енергію з їжі, знизити рівень "поганого" холестерину, артеріальний тиск і роботу серцево-судинної системи. Також благотворно впливають на нервову та імунну системи, підвищуючи загальну опірність;
  • Магній, кальцій, натрій і калій зміцнюють кісткову тканину, позитивно впливають на ЦНС і серце, рівень глюкози в крові та артеріальний тиск, усувають больові симптоми в суглобах і запобігають судомним скороченням м'язів;
  • Сірка пригнічує запальні процеси, зміцнює імунітет, знищує шкідливі мікроорганізми та паразитів. Разом із залізом відповідають за транспортування кисню до органів, тим самим сприятливо впливаючи на роботу мозку;
  • Молібден сприяє виведенню токсинів з організму;
  • Цинк сприяє метаболізму і зростанню м'язової маси, відповідає за правильність сприйняття смаку і запаху, регулює вироблення гормонів і сприяє процесам регенерації;
  • Йод необхідний для правильної роботи щитоподібної залози і мозку.

За відсутності морепродуктів і волоських горіхів організму все одно потрібно отримувати йод для хорошої роботи мозку, щитоподібної залози та захисту від радіації. Яєчний білок стане чудовою підмогою в цій справі, а його форма порошку допоможе не турбуватися про тривалість і умови зберігання. Придбати альбумін харчовий від ТМ "Смаколиця" (оптом та в роздріб) як джерело вітамінів і мінералів легко ТУТ.

Застосування

  • Кондитерські вироби;
  • Соуси;
  • Торти, тістечка, пряники, хліб, млинці, пироги, булочки і печиво;
  • Напої;
  • Креми;
  • Глазурі.

Один з рецептів білкових булочок:

Інгредієнти:

  • альбумін харчовий - 4 ст.л.;
  • вода - 100 мл;
  • кунжут - 2 ч.л.;
  • сік лимонний - 1 ч.л.;
  • сіль - половина ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Змішайте сухий білок із сіллю, лимонним соком і теплою водою. Ретельно змішайте і збивайте до густої піни 6 хв;
  2. Викладіть білкове тісто в силіконові формочки і посипте кунжутом;
  3. Поставте в попередньо розігріту до 160 0С духовку на 40 хв;
  4. По закінченню часу, вимкніть духовку і залиште в ній булочки ще на 20 хв;

Смачного!

Готуєте айсинг на сухому білку? Тоді Вам знадобиться всього чотири інгредієнти (альбумін, вода, цукрова пудра і ваніль) і 7 хвилин часу. Ніяких хитрощів і секретів, все максимально легко і замовити альбумін харчовий від ТМ "Smakolica" Ви можете оптом та в роздріб, просто натиснувши ТУТ.

Контакти

Придбати продукцію можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за номером (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (до Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Кропивницького, Одеси та інших регіонів). За попередньою домовленістю, працює і точка самовивозу замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.

Характеристики

Код товару
133