1 шт Розпушувач для тіста (пекарський порошок)  200г Код/Артикул 133

1 шт Розпушувач для тіста (пекарський порошок)  200г Код/Артикул 133 від компанії greencard - фото 1
150 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
35 ₴
 Нова Пошта
75 ₴
 Кур'єр компанії в м. Україна
100 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Розпушувач для тіста (пекарський порошок) від ТМ "Smakolica" дарує випічці пишну, повітряну і пористу структуру. Це відбувається завдяки властивості виділяти вуглекислий газ у процесі приготування. Саме газ забезпечує бажаний результат, сприяючи рівномірному пропіканню, збільшуючи об'єм і привабливість виробу. Пекарський порошок містить виключно натуральні компоненти, що забезпечує його безпеку для всіх категорій споживачів. Адже він не тільки не викликає алергії та побічних реакцій, економно витрачається, покращує смак і запах, але ще й ніяк не впливає на калорійність виробу.

Шеф-кухар із зіркою Michelin, Марсель Равін, радить купити розпушувач тіста (оптом чи в роздріб) для легкості та радості як у приготуванні страв, так і під час їх споживання. Адже завжди приємно, коли радість від аромату і рум'яних бочків випічки, доповнюється вишуканим смаком, припливом ендорфінів, енергії та відсутністю важкості в шлунку.

Опис

  • Порошок дрібної фракції;
  • Його ще називають "пекарським порошком";
  • Багатокомпонентний органічний розпушувач;
  • Має білий колір, нейтральний смак і запах;
  • Використовується в рецептах здобного, бісквітного, заварного, пісочного і тіста для приготування млинців;
  • Збільшує обсяг продукції;
  • Забезпечує рівномірне пропікання;
  • Покращує структуру, колір, тактильні характеристики і засвоюваність виробів;
  • Не впливає на калорійність випічки;
  • Не змінює аромат і смак, а виділяє наявні;
  • Економічний за вартістю і витратою;
  • Складається виключно з натуральних інгредієнтів;
  • Позбавлений токсичного, побічного та алергічного впливу.

Склад

  • Кукурудзяний і картопляний крохмаль служить наповнювачем і виділяє в процесі випікання вуглекислий газ. Це робить вироби пористими, ніжними та м'якими.
  • Харчова сода (двовуглекислий натрій, гідрокарбонат натрію, NaHCO3) при нагріванні насичує тісто вуглекислим газом і надає випічці красивий золотисто-жовтий відтінок;
  • Лимонна кислота грає роль каталізатора повного розщеплення соди та регулятора кислотності. Це є необхідною умовою покращення смакових характеристик продукції;
  • Винний камінь є природним розпушувачем та стабілізатором, який забезпечує випіканню пористу структуру та приємний смак;
  • Камедь гуарова ефективно утримує вологу, запобігаючи висиханню та фарбуванню тіста та хлібобулочних виробів, зміцнює клейкі властивості, що сприяє більшій пористості;
  • Борошно пшеничне виступає у ролі медіатора. Вона вбирає вологу і не дає соді увійти в реакцію раніше часу.

Багато печете? Тоді Вам потрібні тільки якісні інгредієнти та надійні помічники! Замовити розпушувач тіста від ТМ "Смаколиця" в будь-яких кількостях (оптом чи в роздріб) і без посередників можна ТУТ.

Застосування

  • Зберігати розпушувач варто в харчовому пластику, скляній або керамічній тарі, так як при контакті з залізом запускається реакція і втрачаються розпушувальні властивості;
  • Фальстарт буде і при зберіганні в умовах аномально високих температур (понад 60 °С);
  • Контакт з рідинами до моменту використання, так само призводить до непридатності;
  • Додавати речовину слід прямо в борошно;
  • Лимонна кислота, винний камінь у складі роблять необов'язковою присутність у суміші інших кислих продуктів.

Спосіб застосування:

Один з рецептів шарлотки

Інгредієнти:

  • яєчний порошок (меланж) - 30 г;
  • вода - 90 мл;
  • масло вершкове - 20 г;
  • молоко сухе незбиране - 1 ч.л.;
  • цукрова пудра - 1 склянка;
  • борошно пшеничне - 1 склянка;
  • розпушувач - 1 ч.л.;
  • яблука - 2 шт;
  • кориця мелена - 1 ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Молоко розведіть теплою водою і дайте настоятися 15 хв, а потім додайте меланж і пудру. Перемішайте;
  2. До отриманої суміші додайте просіяне через сито борошно, розпушувач і перемішайте до однорідності;
  3. Промийте яблука, очистіть від шкірки і нутрощів, наріжте маленькими шматочками і викладіть у форму, змащену вершковим маслом;
  4. Зверху рівномірно посипте корицею;
  5. Залийте яблука тістом;
  6. Помістіть у духовку, прогріту до 180 °С, на півгодини;

Смачного!

Подобається золотистий колір хлібобулочних виробів? Тоді трохи старання, терпіння і пекарського порошку має вистачити. Придбати розпушувач тіста від ТМ "Smakolica" для освоєння нових рецептів можна  оптом чи в роздріб вже ЗАРАЗ.

Контакти

Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за номером (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (до Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Рівного, Луцька та інших регіонів). За попередньою домовленістю, у будні з 9 до 17, працює точка самовивозу замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.

Характеристики

Код товару
133
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Вес
200 г