Цукрова пудра термостабільна 10 кг Код/Артикул 133
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Цукрова (кондитерська) пудра термостабільна є подрібненою до порошкоподібного стану сумішшю бурякового цукру, кукурудзяного крохмалю, какао-масла і каоліну. Служить елементом їстівного декору для кондитерських, хлібобулочних виробів і фруктових салатів. Не тане під впливом високих температур і рідин, залишаючись білосніжною. Зберігає свіжість випічки і фруктових нарізок, не даючи їм обвітритися. Не береться грудками і не злежується, покращує смак і регулює кислотність страв.
Прикрасити зовнішній вигляд фруктового салату і надовго зберегти його свіжим допоможе кондитерська пудра. А для уникнення розчинення і злипання, необхідно вибрати стійкий до впливу вологи варіант. Замовити цукрову пудру термостабільну від ТМ "Смаколиця" Ви легко можете оптом чи в роздріб ТУТ.
Опис
- Суха, сипуча речовина білого кольору і з солодким смаком;
- Калорійність становить 463 ккал/100 г;
- Енергетична цінність дорівнює 1937 кДж/100 г;
- Не береться грудками, не злежується;
- Стійка до високих температур і вологи;
- Зберігає білосніжний колір і сипучість;
- Швидко піднімає рівень глюкози в крові;
- В 1 ч.л. з гіркою входить 10 г пудри, і 7 г без неї;
- В 1 ст.л.: 25 г - з гіркою, 20 г - без;
- Вміст 1 гранованої склянки без гірки дорівнює 180 г пудри;
- Знижує кислотність продукції;
- Допомагає захистити вироби від обвітрювання і втрати рідини (продовжити свіжість);
- Покращує смак;
- Слугує елементом декору для випічки, кондитерських виробів і фруктових нарізок.
Склад
- Цукрова пудра є основою, джерелом солодкого смаку та енергії;
- Крохмаль кукурудзяний відіграє роль антизлежувального компонента для запобігання утворення грудок;
- Какао-масло змішує всі компоненти в єдине ціле, наділяє пудру термо- і вологостійкими властивостями;
- Каолін харчовий (біла глина) збільшує термін придатності пудри за рахунок утримання її від злежання і утворення грудок.
Солодкі вироби, які тануть у роті, а не в руках і на сонячному світлі - це бажання всіх кондитерів світу. Тому для збереження зовнішнього вигляду і форми, звичним солодощам додають волого- і термостійкі властивості, не порушуючи їхньої натуральності. Щоб купити цукрову пудру термостабільну від ТМ "Smakolica" оптом чи в роздріб, переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.
Застосування
- Свіжа випічка;
- Гарячі десерти;
- Фруктові салати;
- Щойно глазуровані торти.
Рецепт сирного кексу:
Інгредієнти:
- - борошно пшеничне - 2 склянки;
- - масло вершкове - 250 г;
- - сир - 300 г;
- - родзинки - 100 г;
- - цукрова пудра - півтори склянки;
- - цукрова пудра термостабільна - половина склянки;
- - лимон - 1 шт;
- - журавлинний сік - 3 ст.л.;
- - яєчний порошок (меланж) - 40 г;
- - сода харчова - ¾ ч.л.;
- - сіль - чверть ч.л.;
Спосіб приготування:
- Збийте масло з 1 склянкою звичайної цукрової пудри;
- Промийте лимон і родзинки;
- Очистіть шкірку з лимона і подрібніть її ножем або через м'ясорубку. Вийде цедра;
- Додати меланж, лимонну цедру, вичавлений з лимона сік, родзинки, пропущений через м'ясорубку сир, сіль, соду і просіяне через сито борошно;
- Ретельно вимісіть тісто і розмістіть у формі/ах застеленій пергаментом. Наповніть форму/и приблизно наполовину;
- Помістіть її/їх у попередньо розігріту до 160 0С духовку на півгодини;
- Змішайте журавлинний сік із половиною склянки звичайної пудри, нанесіть глазур на кекси і присипте термостабільною пудрою;
Смачного!
В цьому рецепті стійкий до температурного впливу порошок використано відразу ж, на ще не загуслу глазур, з метою спікання з нею. Таким чином пудра не розпорошується при нарізанні на шматочки. Придбати цукрову пудру термостабільну оптом і в роздріб від ТМ "Смаколиця" Ви можете прямо ЗАРАЗ.
Контакти
Оформляйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Львову, Дніпру, Херсону, Одесі, Кривому Рогу, Ужгороду, Миколаєву та в інші регіони. Хочете забрати самі?! Попередньо домовтеся і відвідайте точку самовивозу в місті Запоріжжі, за адресою вулиця Каховська, 44, у будні з 9 до 17.