Цукрова пудра - Кондитерська 1кг Код/Артикул 133

Цукрова пудра - Кондитерська 1кг Код/Артикул 133 від компанії greencard - фото 1
167 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
133

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Цукрова (кондитерська) пудра є механічно подрібненим у найдрібнішу фракцію буряковим цукром. Такий вид дає змогу істотно підвищити швидкість розчинення і засвоєння, а також дає білосніжний ефект посипання за рахунок багаторазового заломлення світла в прозорих, по суті, солодких кристаликах. Її використовують як елемент їстівного декору кондитерських, десертних, хлібобулочних виробів і фруктових нарізок, заміну звичайного цукру, для підсушування і знежирення поверхні, зниження кислотності, згущення, карамелізації та захисту від обвітрювання продукції. Зокрема, якщо замінити нею цукор у тісті, то випічка вийде ніжнішою і розсипчастою.

Як знизити кислотність, трохи загустити і, водночас, підсолодити натуральний сік? Додайте в нього кондитерську пудру. Вона здатна впоратися з усіма трьома завданнями одночасно. Замовити ж цукрову пудру від ТМ "Smakolica" Ви можете оптом чи в роздріб ТУТ.

Опис

  • Солодкий білий порошок з нейтральним запахом;
  • Моментально розчиняється в рідинах;
  • Отримують шляхом механічного подрібнення бурякового цукру;
  • Його ще називають "кондитерською пудрою";
  • Калорійність дорівнює 399 ккал/100 г;
  • Замінює цукор при додаванні до холодних сумішей для повного і рівномірного розчинення;
  • Швидко відновлює і підтримує енергетичні запаси;
  • При додаванні в тісто, сприяє ніжності і розсипчастості випічки;
  • Служить елементом їстівного декору для фруктових нарізок, хлібобулочних, десертних і кондитерських виробів;
  • Добре вбирає вологу і жир (може використовуватися для підсушування і знежирення поверхні виробів);
  • Запобігає обвітрюванню, надовго зберігаючи свіжість випічки та фруктових нарізок;
  • Складається з натуральних компонентів рослинного походження і тому підходить для дитячого, веганського і вегетаріанського харчування;
  • Не викликає алергічних і побічних реакцій;
  • Містить 2 % кукурудзяного крохмалю для запобігання злежуванню й утворенню грудок.

Склад

  • Цукор буряковий складається з сахарози, яка під час потрапляння в організм швидко розщеплюється (легкозасвоювана) на глюкозу і фруктозу. За рахунок цього забезпечує як швидке заповнення енерговитрат, так і тривале живлення тіла енергією. У пудрі є основою, яка дарує красиву білизну і солодкість;
  • Крохмаль кукурудзяний відіграє роль антизлежувального компонента для запобігання утворенню грудок. При додаванні в тісто, допомагає випічці бути більш повітряною і ніжною.

Слід пам'ятати, що кондитерська пудра, як і цукор, плавиться від високих температур. Тому, перш ніж прикрашати свіжу випічку, слід її трохи охолодити. Інакше Ви отримаєте прозору глазур, замість білосніжної посипки. Для зберігання білосніжності і розсипчастості Ви можете купити цукрову пудру термостабільну оптом і в роздріб від ТМ "Смаколиця" прямо за цим ПОСИЛАННЯМ.

Застосування

  • Кекси;
  • Пончики;
  • Рахат-лукум;
  • Зефір;
  • Суфле;
  • Тістечка;
  • Торти;
  • Булочки;
  • Пироги;
  • Печиво;
  • Фруктові салати;
  • Смузі;
  • Сік.

Рецепт торта-кексу "Зебра" для захоплених поглядів малечі і дорослих:

Інгредієнти:

  • - борошно пшеничне - 300 г;
  • - цукрова пудра - 200 г;
  • - сметана - 400 г;
  • - яєчний порошок (меланж) - 30 г;
  • - масло вершкове - 30 г;
  • - какао порошок - 3 ст.л.;
  • - розпушувач - 12 г;
  • - сіль - на кінчику ч.л.;
  • - ваніль - на кінчику ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Просійте через сито в миску борошно, додайте сіль, ваніль, розпушувач і перемішайте;
  2. Змішайте меланж, розтоплене масло, сметану і цукрову пудру;
  3. Об'єднайте дві суміші в одну і ретельно (до однорідності) перемішайте;
  4. Розділіть тісто на дві рівні частини і в одну з них вмішайте какао;
  5. Застеліть форму для випічки пергаментом і змастіть маслом;
  6. У центр форми викладайте по черзі по столовій ложці кожної з частин тіста;
  7. Тісто буде розтікатися по всій формі і на ваших очах формуватиме смуги;
  8. За допомогою ножа або зубочистки розділіть верхній шар на 4, 8, 16 рівних частин, просто провівши по поверхні;
  9. Помістіть форму в попередньо розігріту до 200 0С духовку на півгодини;

Смачного!

У цьому рецепті ми використовуємо пудру зовсім не для декору (торт сам по собі виходить красивим), а як заміну цукру (для більшої ніжності виробу). Щоб придбати цукрову пудру оптом і в роздріб від ТМ "Smakolica", натискайте СЮДИ.

Контакти

Оформлюйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Львову, Дніпру, Херсону, Одесі, Кропивницькому, Тернополю, Чернівцям та в інші регіони. Хочете забрати самі?! За попередньою домовленістю, працює точка самовивозу в місті Запоріжжі, за адресою вулиця Каховська, 44, у будні дні з 9 до 17 години.