Розпушувач для тіста (пекарський порошок) мішок 10кг Код/Артикул 133

Розпушувач для тіста (пекарський порошок) мішок 10кг Код/Артикул 133 від компанії greencard - фото 1
2 100 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
133
Країна виробництва
Україна
Вес
10000 г
Состав
борошно пшеничне, крохмаль картопляний, крохмаль кукурудзяний, сода харчова, лимонна кислота, винний камінь, камедь гуарова
Упаковка
Мешок

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.

Розпушувач тіста (пекарський порошок) необхідний для пишних і рівномірно пропечених хлібобулочних виробів. Він сприяє утворенню пористої структури під час термічної обробки випічки. Крім збільшеного об'єму, продукція набуває золотистого відтінку і апетитно-м'якої пружності (проминаючись при натисканні пальцями). Для досягнення необхідного ефекту порошок просто змішують з борошном, що абсолютно не вимагає додавання кислих інгредієнтів, не впливає на смак, запах і калорійність виробу. Завдяки натуральності та рослинно-мінеральному походженню компонентів, він може використовуватися для приготування дитячих, веганських і вегетаріанських страв.

Думаєте приготувати корн доги (сосиски в тісті)? Не забудьте про пекарський порошок! Тоді хлібна оболонка вийде м'якою, об'ємною, рівномірно пропеченою і золотистою. Купити розпушувач для тіста оптом і в роздріб від ТМ "Smakolica" Ви можете прямо ТУТ.

Опис

  • Білий порошок із нейтральними аромасмаковими характеристиками;
  • При приготуванні тіста, змішується безпосередньо з борошном.
  • Дуже добре поєднується зі здобним, бісквітним, заварним, пісочним і тістом для млинців;
  • Збільшує обсяг продукції;
  • Забезпечує рівномірне пропікання;
  • Не додає нові ноти, а підсилює наявні смак і запах;
  • Позитивно впливає на структуру, колір, тактильні характеристики та засвоюваність виробів;
  • Не потребує інших кислих продуктів у рецепті для запуску реакції;
  • Складається виключно з натуральних компонентів;
  • Не змінює калорійності хлібобулочних виробів;
  • Відрізняється малою вартістю і витратою;
  • Важливо зберігати пекарський порошок у прохолодному, сухому місці і не металевій тарі, щоб уникнути передчасного запуску реакції, з подальшою втратою потрібних якостей.

Плануєте спекти популярний торт-кекс "Зебра"? Навіть, якщо ні, то неодмінно заплануйте, щоб здивувати вишуканим виглядом і шоколадним ароматом простого у виготовленні кондитерського шедевру. А неодмінним атрибутом успіху в цій справі стане пекарський порошок. Замовити розпушувач для тіста від ТМ "Смаколиця" оптом чи в роздріб можна ТУТ.

Склад

  • Крохмаль кукурудзяний, картопляний відіграє роль наповнювача, що виділяє в процесі термічної обробки вуглекислий газ. Саме цей газ надає виробам пористої, ніжної та м'якої структури. А ще, заміна ним борошна, значно збільшує термін придатності пекарського порошку;
  • Сода харчова (двовуглекислий натрій, гідрокарбонат натрію, NaHCO3) запускає реакції утворення вуглекислого газу (при взаємодії з каталізатором і високих температурах) і надає скоринці благородний золотисто-жовтий колір;
  • Лимонна кислота є каталізатором реакції у вигляді кислого елемента з лужним (содою). Її наявність також гарантує повне розчинення соди, що важливо для уникнення характерного присмаку;
  • Винний камінь дає змогу гарантувати повне погашення соди, що позитивно позначиться на смаку випічки і збільшить ефект розпушення;
  • Камедь гуарова запобігає кришінню тіста і готового виробу, зберігаючи вологість і м'якість, а також забезпечує клітинну структуру, що дає змогу краще розширювати та піднімати тісто;

Застосування

  • Тісто:
  • Здобне;
  • Бісквітне;
  • Заварне;
  • Пісочне;
  • Для млинців.

Один з рецептів млинців без молока:

Інгредієнти:

  • борошно пшеничне - 1 склянка;
  • вода - півтори склянки;
  • олія рослинна рафінована - півтори ст.л.;
  • яєчний порошок (меланж) - 2 ч.л.;
  • цукрова пудра - половина ч.л.;
  • розпушувач - третина ч.л.;
  • ваніль - п'ята частина ч.л.;
  • сіль - на кінчику ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Змішайте меланж, сіль, цукрову пудру і ваніль;
  2. Залийте гарячою водою і добре перемішайте;
  3. Просійте в ту саму тару борошно з розпушувачем через сито і ретельно перемішайте;
  4. Залиште на 15 хв, а потім влийте олію і розмішайте за допомогою міксера;
  5. Смажте млинці на середньому вогні з обох боків до рум'яності;

Смачного!

Сподобалися легкість, простота і невимогливість рецепта? Тоді варто придбати оптом чи в роздріб розпушувач для тіста від ТМ "Smakolica" і запланувати смачне чаювання вже ЗАРАЗ.

Контакти

Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за номером (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (до Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Івано-Франківська, Кривого Рогу та інших регіонів). За попередньою домовленістю, у будні з 9 до 17, працює точка самовивозу замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.