Цукрова пудра - Кондитерська 200г Код/Артикул 133
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Цукрова (кондитерська) пудра являє собою подрібнений до пилоподібного стану буряковий цукор. У такому вигляді він має набагато вищу швидкість повного розчинення в рідинах і сумішах, а також засвоєння організмом. Пудру використовують для прикрашання страв, як їстівний компонент. Вона здатна підсолодити, загустити, карамелізувати, зробити випічку більш повітряною і навіть зберегти свіжість виробів. Краще за звичайний цукор підходить для надання однорідності й гладкості холодним кремам. Може прибрати зайву вологу і жир з поверхні продукції (використовується для приготування пончиків).
Для приготування безе як закуски до чаю, Вам знадобиться всього три інгредієнти, допомога мікрохвильовки і 5 хвилин часу. Заінтригувало? Тоді Вам слід замовити цукрову пудру від ТМ "Smakolica" за цим ПОСИЛАННЯМ оптом чи в роздріб, а рецепт Ви знайдете нижче.
Опис
- Сухий порошок білого кольору;
- Виробляється шляхом подрібнення бурякового цукрового піску;
- Солодкий на смак;
- Без запаху;
- Добре розчинний у рідинах;
- Енергетична цінність становить 399 ккал/100 г;
- Містить 2 % кукурудзяного крохмалю для запобігання злежуванню;
- Швидко відновлює енергетичні витрати і наповнює енергією для нових звершень;
- Робить випічку більш однорідною, розсипчастою і ніжною;
- Допомагає структурувати і прикрасити вироби;
- Добре вбирає вологу, затримує її і зберігає свіжість кондитерських виробів;
- Прибирає зайвий жир і вологу з поверхні пончиків;
- Належить до натуральних продуктів рослинного походження і тому підходить для веганського і вегетаріанського харчування;
- Не викликає алергії та побічних реакцій;
- Може носити назву "кондитерська пудра".
Склад
- 98 % подрібненого цукру з бурякової сировини;
- 2 % кукурудзяний крохмаль;
- Цукор відповідає за покращення смаку (підсолодження), аромату (карамелізація), надання привабливого вигляду в якості білої посипки, загущення рідких сумішей, утримання вологи і зберігання свіжості виробів, прибирання зайвої вологи і жиру з поверхні пончиків, надання тісту розсипчастості і ніжності;
- Крохмаль запобігає утворенню грудок і злежуванню порошка, забираючи зайву вологу на себе. Тим самим подовжуючи термін придатності пудри.
Пудра має тіж термічні властивості, що і звичайний цукор, а тому використовується тільки на попередньо охолоджених поверхнях виробів і сумішах. Якщо Вам потрібно декорувати ще гарячі вироби, то слід купити цукрову пудру термостабільну оптом і в роздріб від ТМ "Смаколиця" ТУТ.
Застосування
- Хлібобулочні вироби;
- Десерти;
- Кондитерські вироби;
- Напої.
Рецепт безе в мікрохвильовій печі:
Інгредієнти:
- - цукрова пудра - 1 склянка;
- - альбумін (яєчний білок сухий) - 1 ч.л.;
- - вода - 3 ч.л.;
Спосіб приготування:
- Ретельно змішайте всі інгредієнти в однорідну масу;
- Застеліть тарілку пергаментом і викладіть ложкою маленькі заготовочки;
- Відправте в мікрохвильовку (750 Вт) на повній потужності на 1 хв;
- Залиште на 2 хв за зачиненими дверцятами, а потім витягніть і акуратно відокремте на суху і чисту тарілочку від пергаменту;
Смачного!
Як домогтися більш повітряної і ніжної текстури випічки? Обов'язково просівайте борошно через сито, додавайте розпушувач і замініть звичайний цукор на кондитерську пудру. Щоб придбати цукрову пудру оптом і в роздріб від ТМ "Smakolica" для розсипчастої та ніжної випічки, переходьте СЮДИ просто зараз.
Контакти
Оформляйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Львову, Дніпру, Херсону, Одесі, Кривому Рогу, Ужгороду, Миколаєву та в інші регіони. Хочете забрати самі?! За попередньою домовленістю, працює точка самовивозу в місті Запоріжжі, за адресою вулиця Каховська, 44, у будні дні з 9 до 17 години.